تحلیل تکنیکال و فانتوم

سگ مصب هی داره هجم معاملات میاد پایین به نظرتون صد میلیون پول گذاشتم حدود یه میلیون تو ضررم دممو بزارم رو کولم خروج بزنم فرار کنم ،،، نظر اساتید چیه حالم داره خراب میشه ،،، یه مقدار بیت دارم یه مقدار دوج یه مقدار په په و اینکه اکس امپایر و بونک ،،،، شما بگید الان چه خاکی تو سرم بکنم

یک میلیون ضرری نیست تو صد تومن بفروش ولی نرو پایین تر بخر سود خوبی بکن

با خودت چی میگی؟؟؟اصلا مفهوم بازار و خریدوفروش رو‌ می‌دونی ؟؟؟طرف ارز خریده بعد ۵سال تازه به اصل پولش رسیده بعد تو ۱میلیونت رفته اینجوری خودتو به آب و آتیش میزنی؟؟؟بخدا اینو جدی میگم تو حتما بفروش و برو،والا تو این بازار کار دست خودت میدی

یه میلیون تو ضرری حالت خرابه؟ برو دنبال تیله بازیت اینجا چیکار میکنی تو

خروج موقت بهترین تصمیمه

تا ضررت نشده یک و پونصد کلا خارج شو

خیلی توی ضرر نیستی همه را بفروشم باهاش برو مسافرت به خدا پشیمون نمیشی این بازار باید با یع عالمه آدم حرفه ای توی دنیا مقابله کنی همش کلکه به خدا

یک میلیون ؟ گیر آوردی ؟ داش تو این بازار نیا ک سکته میکنی .من ضرر ۲۵ میلیونی هم تجربه کردم

سلطان ارباب پولدار سال 99 من پونصد میلیون تو بازار گذاشتم تو کجا بودی من نمی‌گم یک میلیون چیزیه کلی تو ضرر بودم با نوسان گیری جبران کردم ،،، کلا مونده یه تومنش ،،، منظورم این چند روز بازار کسل کننده بود پولهامو کشیدم مونده صد میلیونش اونم بخاطر تحلیل‌های آقای بختیاری موندم ولی واقعا حوصله منو سر برده بود بازار حرف دلمو تایپ کردم ،،، دیدم دوستان اساتید همه پولدارا ،،نهنگها،هولدرا،،، حمله کردید زدید تو برجکم ،،، دمتون گرم

من دویست میلیون در ضررم. بیت خریدم 107الان شده 91، ریپل خریدم 210الان شده 162، دوج خریدم 34الان شده 24، جونم برات بگه… اتریوم خریدم 310الان شده 264،… بازم بگم…

یک درصد در ضرری آنقدر بال بال میکنی

خاک قرمز خوبه بریزی سرت

همرو دوج میخریدی با 100تومن نمیشه سود کرد رو بیت

جوری میگه یه میلیون تو ضررم انگار از گوشت بدنش کندن..اگه مثل ما باشی چکار میکنی…ما دوره قبل کل سرمایه زندگی و امیدمون رفت…دوباره وارد شدین الانم یک سومش مونده

جگر شیر نداری
سفر عشق مرو

۱۵ میلیاردم شده ۱۲ تا
ولی عین خیلام نیست
چون میدونم چه خبره
فقط صبر

بیت و دوج رو از دست نده بقیه رو ریپل کن ولی در کل اگه با یک میلیون قلبت میزنه کلا بیا بیرون

اقایون پولدار چرا شما فکر میکنید باید همه مثل شما با پول کلان بیان توی این بازار..شاید همین یک میلیون با هزار بدبختی پس اندازه کرده باشه..خدایا تورا به لطف و کرمت اگه روزی برسد و پولدار شدم واین طرز نگاهم به دیگران باشد در فقر و فلاکت بمیرم ولی مثل ما به دیگران نگاه نکنم..دوست عزیر در پاسخ به کامنت شما هم منظورم شما تنها نبودید.توی این کامنتها خیلیها همین دیدگاه دارن..هرگز نخورد اب زمینی که بلند است

سلام. خارج بشی برای شما خیلی بهتره.‌