حذف حساب در برنامه و تحلیل بازار

حساب اصلی من توسط برنامه حذف شد

واقعا متاسفم با این تیمشون

دوستان من هنوز پای حرفم هستم
این پیشگویی نیست این یک واقعیته
تایم فریم روزانه نشان از ریزش داره تا محدوده ۷۱ الی ۷۵
بارها گفتم در تایم های کوتاه مثل ۴ ساعته دل نبندید که اون دوستمون همینجا با کلی ذوق نوشته بود الگویه پرچم الگویه پرچم که چند ساعت بعد الگو باطل شد

من نه میگم بفروشی نه میگم بخری چیزی ک دیدم رو گفتم این خودتی که تصمیم میگیری چه حرکتی بزنی ولی اگه تا ۷۱ الی ۷۵ ریخت نیای بگی بازار کلاهبرداریه دستکاری میشه
چون از الان هشدارش رو دادم
این قیمتی هم که گفتم حداکثر تا ۲۰ روز دیگه مشاهده میکنین شایدم زودتر…

درسته بیت تا محدوده ۷۳۰۰۰ میاد
تو این حالت سرمایه از سمت بیت میاد سمت الکوین ها و الت سیزن شروع میشه

دیگه آلت سیزنی نمیمونه آلت سیزن هم بشه میاد همین جا دوباره

حرف به درد خودت میخوره

خودت حذف کردی
برای اینکه حرف های یک هفته پیش شما با الان تناقض داره

خودت حذف کردی
برای اینکه حرف های یک هفته پیش شما با الان تناقض داره
اکانت را حذف کردی که کسی گذشته تو را نبینه

خودت حذف کردی
برای اینکه حرف های یک هفته پیش شما با الان تناقض داشت ، برای حفظ اعتبار نداشته

ایقد مخالف نظر داری بخاطر اینکه مستقیم میری رو اعداد خیلی پایین بازار مالی در اون حد قابل پیش بینی نیست

۷۱ :joy::joy::joy::joy: تو دیگه خیلی نامبروانی عستاد ، ۵۰ دلار زدی ضررم البته فعلا کامل از بین نرفته منتظرم لیکویید شه بعد بیام سراغت عستاد ، اینجا تازه وارد زیاد شده بنده خدا ها فکر میکنن مثلا چیزی بلدی میان وارد ضرر میشن اظهار نظر نکن!! اون چیزی که تو یاد گرفتی الان دیگه بدرد نمیخوره، سیستم بازار ، گرداننده بازار فرق کرده اینو متوجه میشدی خوب بود!!! ، دوستان تازه وارد حواستون باشه به حرف این گوش ندین بد ضرر میکنین.

چند بار ازتون تحلیل ۳ ماه آینده دوج ، شیبا ، پپه و فلوکی رو خواسته بودم ولی پاسخی ندادید

میخوای تحلیل کنی فقط چارت روزانهD با باندایبلینگر دقیق نشون میده. همه خودشون میتونند داشته باشند.