آیا بیت کوین به زودی اصلاح عمیق خواهد داشت؟

هیچ پامپی درکارنیست اینو یک سال دارم میگم به زودی بیت اصلاح عمیق شروع می‌کنه پهن ۲ صفرمیشه

وای خدا واقعا چجور ادم های داریم تو ایران برید برید پیامهاش روبخونید بزنید توپروفایلش سابقه چت هاش روکلانگاه کنید ببینید این کی هست پدرمارودراورده هرروز

چرا اعصاب خودتا بهم میریزی خدا از سر این ایردراپا نگذره که پای ی مشت بچه محصلا باز کرده تو صرافیا گوشی ننه باباشونا برمیدارن میان فقط ی چی بگن ب اعصاب خودت مسلط باش ب جهنم یا اسکم میشه که ((بعید)) یا ب سود میرسونتمون که ایشالا برا همه مثه رنگش طلا بشه و سود تپل به همتون بده صدقه سری شماها به منم بده حال دل همتون خوب بشه ایشالا
من حتی عرضایی هم که قبلا داشتم و الان ندارم و میبینم دامپ شدن میرم دلداری و امید میدم به بچه ها که ایشالا برمیگرده پولتون و به سود برسین ایشالا همینه دیگه هرچی مثبت فکر کنی مثبت میاد برات هرچی هم منفی بافی کنی همون مقدار بد برات میاد

بیخیالش بشین و بش فکر نکنین

درسته که دست خدا نیست و عوامل انسانی و هوش مصنوعیه اما یقین دارم و یقین داشته باشید خواست خداس بخواد شانسمون بزنه طلا میشه نخواد همینیم که داریم میره تا خودش نخواد برگی از درختی نمیفته

اولا اگه اومدین و اگه خریدین اول حوصله کنین و صبر داشته باشید و عجولانه تصمیم نگیرین که بعدا پشیمون بشین چه برا ورود چ برا خروج

بعدشم حتی اگه بد ورود زدین و ب هر دلیلی رفتین تو ضرر بسپارین به خدا

خودش میدونه کی و چقدر بده
خودش میدونه کی و چقدر بگیره

توکل بر خدا

در پناه خدا دلتون شاد و لبتون خندون

برو دنبال پدر واقعیت بگرد

ما تو این مملکت کم بدبختی نداریم تو هم اضافه شدی بهش پدر مادرت به عزات بشینن