اینایی که میان میگن بیت میره کانال ۸۰k و ۷۰k و نظر میدن که کف اونجاست و خریداتون رو اونجا تکمیل کنید دقیقا مثل همونایی میمونن که اواخر پاییز ۴۰۱ بیت اومد روی ۱۵هزار میگفتن میاد ۱۱هزار و بعضی ها هم انتظار بیت۷و حتی ۴هزار میکشیدن و از بازار جا موندن و باعث شدن خیلی ها از بیت ۱۶ و ۱۷هزاری خروج بزنن به امید ورود توی اعداد پایینتر و بشدت رفتن توو ضرر و مارکت دیگه فرصت ورود نداد بهشون؛
منم الان نمیگم به هیچ وجه امکان پایینتر اومدن از این قیمتا نیست ولی خیلی احتمالش کمه ،حالا بماند که فعلا امکان واریز ریالی رو جلوش رو بستن و نمیشه خرید جدیدی کرد اما یه وقت توی این قیمتها خروج نزنید به امید تارگتهای پایینتر و از مارکت جا بمونید
جهت یادآوری بود
این قیاس درست نیست. وقتی که بیتکوین از ٦۹٫۰۰۰ تا ۱٦٫۰۰۰ کاهش یافته یعنی قیمتش ۴.۳ برابر کوچکتر شده و در هر حالتی ارزش خریدن داره، کسی هم توو قیمت بالا اون موقع گرفته بود در هر حالتی فروختنش منطقی نیست. ولی وقتی بیتکوین از ۱۰۸٫۰۰۰ اومده تا ۹۱٫۰۰۰، خریداران میتونند انتظار داشته باشند که فرضاً بیاد ۸۵٫۰۰۰ و اونجا خرید کنند، اگه حتی تا ۸۵٫۰۰۰ هم بیاد، میشه ۲۲ درصد اصلاح.
من تنها کسی بودم وقتی بیت 59 بود همه گفتن میره تا 32 و 8 هزار که گفتم اواخر ابان حوالی 100 هزار میره الانم میگم میره توکانال 80 با توجه به بسته شدن کندل سالانه امشب و شرایط کنونی بازار