سلام یه نظر سنجی میکنم خواهشا جواب بدین تا معلوم بشه چه جوی حاکمه اینجا بیشتر
کسایی که فروختن و امید ندارن که پامپ کنه دیس لایک
کسایی هم که میخوان نگه دارن به امید پامپ لایک
سلام یه نظر سنجی میکنم خواهشا جواب بدین تا معلوم بشه چه جوی حاکمه اینجا بیشتر
کسایی که فروختن و امید ندارن که پامپ کنه دیس لایک
کسایی هم که میخوان نگه دارن به امید پامپ لایک
هولد میکنم 5 ساله
سلام من وقتی تازه داگز لیست شده بود ارز په په داشتم فروختم به ضرر ۶۰ میلیون تومانی به امید اینکه تعویض کنم و داگز بگیرم که ضرر ۶۰ میلیونی په په رو داگز برام جبران کنه هر فکری میکردم این کار به نظرم درست بود چون په په قبلا ۳۵ هزار درصد رشد کرده بود و میگفتم دیگه محاله بالا بره چون سود خودشو داده پایینتر نیاد بالا نمیره ولی میدیدم داگز از ۱۲۰ تومان اومده ۶۵ تومان و هیچ که رشد نکرده گفتم این کفش هست و اگر بیاد یک دهم په په هم سود بده منفجر میشه و با این پول میلیارها سود هم بهم میده تا اینکه دو ماه قبل په په همزمان تو دو صرافی بزرگ لیست شد و پامپ خیلی قوی کرد و منکه په په رو ۴ ریال فروخته بودم و ۶۰ میلیون ضرر کرده بودم یه دفعه په په تا ۲۰ ریال رفت که اگه نمیفروختم هیچ ۶۰ تومان ضرر هم نمیکردم بالای ۱ میلیارد هم سود بهم میداد اما داگز بیکار نشد و از ۶۵ تومانی که خریده بودم به ۳۰ تومان افت کرد بازم اون مقدار پولم هم که به امید رشد دادم به داگز نصف شد و بازم ضرر زدم این داگز بی شرف نه من بلکه میلیونها نفر رو بدبخت کرد حوصله شو نداشتم داگز هم فروختم به ضرر بازم اومدم دادم په په که مطمانم هنوز جای رشد داره په په الان هم فقط یه حرف میزنم این داگز همه رو پیاده میکنه و بعد یه سود بالای ۱۰۰۰ درصدی میده اما کی معلوم نیست ارز جا به جا نکنید بمونید رو ارزی که دارید تا رشد کنه همین بخدا من الان داگز ندارم ولی اینبار په په برسه به سود یه مقدارشو میفروشم و از قیمت پایین داگز میخرم منتظر پامپ شدیدش میمونم اما البته اگر تا قبل از خرید من پامپ نشده باشه و تو کف باشه فقط صبر کنید نفروشید وسلام به امید پولدار شدن تمام هموطنام
خدا برات بهترینهارو بخواد
قربان شما برادر عزیزم انشالله سال ۲۰۲۵ سالی پر از برکت باشه هم برای شما هم تمام هموطنان عزیز انشالله خداوند یه چشمی به منم داشته باشه