سال 2025: سال رمز ارزها؟

متاسفانه به علت بی احترامی ها من دیگه هیچ کامنتی از روند بیت کوین نمیزارم این گوی و این میدان امیدوارم سود کنین

تو رو خدا ما رو دور ننداز :face_holding_back_tears:

اینجا باید بگی بازار صعودی هست تا محبوب بشی

اینجا متعلق به همست خوبه تجربیاتت میگی هیچ تحلیلی هم صددرصد نیست اگه بود که استاپ نمیزاشتن…اختلاف نظرهایی که باشما دارن نمونش اینه که برا ریزش اعداد خیلی پایین اعلام میکنیی حتی اگه صددرصد درست باشه کسی نمیپذیره در اون لحظه ازت یا برای صعود همینجور از اعداد نزدیک استفاده کن .. فقط یک مثال بود موفق باشی

چرا ما داشتیم از مطالب شما استفاده میکردیم
وخیلی هم خوب تحلیل می‌دادید واقعا برای بعضی ها متاسفم

جناب من تحلیل های شماراقبول داریم
شما برای خداکارکن وول کن یک سری حرف های آدم های کوتاه مغزرا

مگر تا حالا روند را درست تشخیص دادی بچه جان
خودت برای خودت نوشابه باز میکنی
اگر روی حرف خود بمونی بهتره تا هر دقیقه یه نظر بدی
یکبار میگی بزودی ۱۱۸ هزار
یکبار میگی ۷۳ هزار
ملت به چه ساز تو ،،،،،
برو دنبال درس و مدرسه

شما جزو کسانی هستین که تحلیلهای خوبی داشتین لطفا استوارباشین ودوستان خود را کمک کنید تشکر ازشماواقای بختیاری وعزیزان دیگر…

مگر تحلیل بلدی
خوت بگو از کجا کپی میکنی

بروزرسانی را خوب اومدی

شما کامنت بگذارید…کلا کار بعصی ها همینه ضد حال زدن فقط بلدن.‌‌‌‌‌..مگه غیراین بوده تا الان

دوست عزیز، به ما هم شده و میشه، به همین خاطر نباید سخنی بگید که اون افراد هوشیار بشند ،من شخصا از صمیم قلب خوشحالم که یک عده به خیال تارگتهای بالا هیچ وقت نمیتونن از این بازار خارج بشند و حتی اگر روزی هم سود کنند چونکه فکر می‌کنند بالاتر میره و بیشتر سود می‌کنند،طمع می‌کنند و اون سود رو از دست میدند و از دوباره روز از نو روزی از نو، بهترین جوابی که برای این جماعت باید بدیم اینکه،حتی اگر فهمیدیم ریزش و منفی هست سکوت کنیم،البته که برای بعضی‌ها باید پالس برعکس هم صادر کنیم تا فقط تماشاگر باشند و همین که چنین افرادی نتوانند با پول و سرمایه وارد دنیای واقعی بشند، به نفع جامعه خواهد بود،
واقعا از ته دل خوشحالم که بعضی ها دنبال تارگتهای بالا هستند،

چند بار ازتون تحلیل ۳ ماه آینده دوج ، شیبا ، پپه و فلوکی رو خواسته بودم ولی پاسخی ندادید