پیشگویی‌های نات کوین

دوستان میگم عجیب نیس هدف خلقتمون فراموش کردیم و مشغول تعلقات زندگی شدیم تایمر عمر هر لحظه ب سمت آخرش حرکت میکنه و ما هنوز خودمونم نشناختیم چ برسه ب خدا و امام زمان این روزا آخرت برامون مث جک شده خودمم هیچ ادعایی ندارم یکی هستم مث خودتون الان اینا ب ذهنم خورد فردا فراموش میکنم خاصیت دنیا و انسان همینه شایدم چون هر روز توی اورژانس فوتی میبینم اینطور شدم

دوست گرامی یه لیوان اب خنک بخور جو گرفتت یکم بگذره درست میشه البته امیدوارم

دنیا رو برای خودشون می‌خوان آخرت رو برای ما،پول رو برای خودشون ،فقر رو برای ما،مسعولین بلا نصب ،،بهشتی🤦

شغلتو عوض کن، این دنیا به تو احتیاج داره

داداش گلم حرفات قشنگه ولی من خودمو میگم به کسی بر نخوره از وقتی خودمو شناختم فقط زجر کشیدم وبس هیچی هم نه از زندگی فهمیدم ونه از آخرتی که شما ازش صحبت میکنی
اینجام که هستیم تو این ارز بی پدر ومادر گیر کردیم هم من هم شما وهم تمامی عزیزانی که اینجا هستیم به امید اینکه چندرغازیرو که گذاشتیم یه تکونی به این زندگی لعنتیمون بده که شوربختانه بدتر شده
به نظرم هر چه زودتر تموم بشه بهتره
چون هممون سرکاریم چه اونی که فکر میکنه سود کرده چه اونی که تو ضرره

عاقبت خاک شود حسن جمال من وتو
خوب وبد می‌گذرد وای به حال من وتو

قرعه امروز بنام منو وفردا دگریست
می‌زند تیر عجل بر پروبال من وتو

مال دنیا نشود سد ره مرگ کسی
گیرم این هر دو جهان باشد ازآن من وتو

بازم دمت گرم

یاحق

داداش همه دلمون از این دنیا گرفته چه فقیر چه غنی.شبکه قرآن ساعت ۱۱.۴۰ دقیقه هر شب برنامه زندگی پس از زنگی نگاه کن خیلی آدم آروم میشه اینشاالله دلی خوش و عاقبت بخیری برای همه از خداونده بزرگ آرزه مندم

نصاب بهشتی هستی یا شوش و مولوی راه آهن , برو آفریقا و سبلان

اقتصاد ما مثل نمودار تومی هست ،،مذاکره نخواهد شد ،جنگ هم نخواهد شد،،،نتیجه همینی میشه که میبینید،،:anxious_face_with_sweat:

چه ربطی داره به پاسخ این سئوال :thinking::thinking::roll_eyes::roll_eyes:

درود بر شما، امیدوارم که همیشه سالم و تندرست باشید :rose::rose::rose:

ربط،،،همه به خاطر اقتصاد آشفته ایران اینجاییم و این دوستمون منظورش اینه به قدری آشفتگی اقتصادی داریم که یادمون رفته کمی به خودمون برسیم،،بعد مسعولین از بهشت و جهنم ،،غیب شدن فلان شخص صحبت میکنن،،:person_facepalming:

عزیزم درست می فرمایید پول خیلی چیزها را حل میکنه.ولی خیلی ها سراغ دارم قسم می خورند ای کاش هیچی نداشتیم ولی دلمان خوش بود.پول خوبه اول زندگی ولی بعد زن و بچه ای آدم.سره مال و ثروتت دشمنت می شوند.باورکن خوشبختی و دلخوشی مطلق نمی یاره.انشاالله اول سلامتی بعد خوشبختی همراه با مال و ثروت بعد عاقبت بخیری. برای همه از خداوند آرزومندم