خب مثه اینکه ایلان ماسک تغییر ۱۸۰درجه ای از دوج کوین رفت سمت یه میم کوین دیگه که عکسو اسمشو تو شبکه x تغییر داد
ای نامرد
در حالی که در واپسین ساعات سال ۲۰۲۴ به سر میبریم، ایلان ماسک، ثروتمندترین فرد جهان فعالیت خود در شبکههای اجتماعی را افزایش داده و ظاهرا دوباره بر ارزهای دیجیتال متمرکز شده است. این بار ماسک توییتی منتشر کرده که در آن تصویری از یک اسکناس دلار با لوگوی دوج کوین قرار دارد!
، این توییت نه تنها توجه کاربران شبکههای اجتماعی را به خودش جلب کرده، بلکه گمانهزنیهای مختلفی مبنی بر امکان ایجاد ذخایر استراتژیک دوج کوین برای دولت آمریکا به وجود آورده است. برخی دیگر نیز میگویند این توییت سیگنال احتمالی ماسک برای یک دلاری شدن قیمت دوج کوین است
در این توییت که ساعاتی پیش منتشر شده، تصویری از یک اسکناس دلار آمریکا چسبیده به لپتاپ او دیده میشود که به جای تصویر جورج واشنگتن، لوگوی دوج کوین (شکل سگ شیبا اینو) روی آن قرار گرفته است. در توضیحات نیز ماسک نوشته که حدود سه سال پیش این استیکر توسط فردی آلمانی به او هدیه شده است
اکانت ایکس ایلان ماسک رو میشه بذارین?!من پیداش نمیکنم
مهم نیست
بی خودی اعصابتو بهم نریز
بخواد گرون شه میشه
نخواد بشه ارزون میشه
همه این بازیها سر این نهنگهاست
میرند سمت یه ارزی میکشند بالا ارز رو بعد دوباره موقع سود زیاد بالای صد درصد خالی میکنند ارز یه دفعه میریزه وحشتناک و خیلی ترسناک …
البته این نهنگها ممکنه باز هم سراغ همون ارز برند
و تو باید خودتو برای موج بعدی با نهنگ آماده کنی ![]()
من خودم اشتباهی کردم چند سال پیش رفتم تو دهن نهنگ هنوز که هنوزه پولم بر نگشته سر همون ارز کلیپس
فقط صبوری کردم شاید خدا نجاتم بده… ![]()
دیگه آه و ناله فایده نداره تقصیر خودمونه که طمع میکنیم☹️