میخوام فحش بدم از صبح تا الان روانی شدم ۲۰ میلیون تو ضررم تا حالا چنین بازاری ندیدم چند ساعت پیش میخواستم یه راننده پراید و بزنم بکشم لعنت به این رمز ارز پدرمو درآورد!!!
شما بخاطر پول اعصاب خودت رو خورد کنی چی میشه؟پول بهت میدن همه لخت بدنیا اومدیم لخت از دنیا میریم درسته پول لازمه زندگی هست ولی از راه درست و فکر درست و آرامش والا میلیارد بدست بیار ولی پشت میله زندان باشی ارزش نداره من خدا شاهده خودم مریض احوال هستم و برای عمل جراحی نیاز به پول داشتم و خیلی وقته از ارز دیجیتال کنار کشیده بودم باز پول عمل رو گذاشتم ارز و یک سومش رفته ولی بازم امیدم به خداست اونی که بخواد بده این بازار چیزی نیست از یه جایی بهت میرسونه که اصلا فکرش رو نکنی
وقتی از ضرر در اومدی کمی نگهدار بقیه بفروش راحت بی خیال
فعلا 40میلیون تو ضرمم
واقعا آدم رو روانی میکنه با اینکه هولدر و ضرر نکردم ولی از یک آدم شوخ و خوشحال تبدیل شدم به یه آدم عصبی همش سرم تو گوشی میگم ضرر نکردم ولی خیلی بازار مزخرفی هست به قول دوستم پنیر مفت تو تله موشه
چص تومن پول گذاشتی تو این بازار انتظار داری سریع بکشه بالا صبر نداری سکته رومیزنی تا حالا 300 400 میلیون ضرر نکردی ک بفهمی ضرر چیه
عمو از سبد هولدم 320 میلیون تو ضررم نشستم تخمه میشکنم پا چارت البته از سودم چون تمام خریدم رو بیت کوین 59 هزار انجام دادم کف ترین قیمت ها
برمیگرده بازار حوصله کن
جای من بودی چیکار میکردی من الان ۲۹۰ میلیون تو ضررم
فازت چیه مشنگ ندید پدید شعور نداری گمشو برو بیرون
فدات بشم
۱۵ میلیاردم شده ۱۲تا
نمیگم فکرشو نمیکنم ولی غصه خوردن نداره
ماهیت این بازار صبره
باز هم صبوری میکنم
چون میدونم خدا بزرگه و ورق برمیگرده
داداش جنبه ضرر نداری نیا تو این بازار خیلیا بالای۱۰۰ میلیون شاید تو ضرر باشن ولی حساب کتاب همه چیو کردن پس به اعصابشون مسلط هستن،دیگران تاوان اشتباه تورو نباید بدن که میخواستی یکی دیگه رو بکشی ،فازت چیه
سلام مردانه شما که ۳ میلیار رفته پاچت یه ۲۰ تومن هم بده به این بنده خدا که اینقدر حالش خراب نباشه خدایی من دستم خالی نبود میریختم براش خیلی حالش خرابه