آیا این ارز به ۱۰ هزار تومان می‌رسد؟

داره اصللح میزنه هرکی سودشو برد نقد بزنه که بر میگرده از ما گفتن دوباره پائین تر خرید بزنید

همچین میگی داره اصلاح میکنه انگار 50 درصد رشد کرده کلأ پنج درصد رفته بالا اونم چون از بقیه ارزهای شبکه تون تو این سه چهار روزه عقب بود

خب ببینیم حرص خوردن نداره عزیز دیشب همه منفی بودن من نظرم برعکس بود خب خریدم الان نظرم اصلاح داره تا ۴۲ چون میبنم بیت داره ۹۳ رو میشکونه به سمت ۹۱ بقیه هم میکشه پائین خب من ریسک نمیکنم شایدم اشتباه کنم شمادرست بگی

میشه بگی کدوم ارز شبکه تون رشد کرد تو این چن روز منم بدونم ممنونت میشم من که دیدم همه رنج زدن رشدی ندیدم

دیگه دهنم و میبندم تمام

من جسارت نکردم شما زود ناراحت شدی حرصم نمی‌خورم چون یک ریال از سرمایه ام تو این بازار نیست زمانی که سود کردم سرمایم رو کشیدن بیرون الآنم 27520 تا از این ارز دارم و روی تجربه ای که دارم تمام ارزهای شبکه تون حالا حداقل اونایی که مهم و مطرح هستند زمانی که تو صرافی ها لیست می‌شوند و وارد بازار می‌شوند اول افت میکنند و بعد یه مدت بعضأ بعضی ها زودتر وبعضی ها دیرتر یه رشد خوبی مجدد می کنند غیر از داگز که اونم چون زمانی که وارد بازار شد مارکت کپش بالا بود یعنی یه مقدار قیمتش گرون بود که البته اونم رشد می‌کنه این اتفاق براش میفته در آینده و بعد اصلاح. مثلأ ارز x من ازش تو سه روز 980 درصد سود گرفتم و خارج شدم البته رشد بیشتری هم کرد ولی ریسک نکردم.این ارز میجر هم پتانسیل یه رشد چند برابری رو داره که حس میکنم به زودی اتفاق بیفته