سلام وقت به خیر عزیزان کلی از نظرات مثبت ومنفی شمارو روزانه میخونم که همه مطالب و نگارنده های ان قابل احترام ودرک میباشن من شاید جز اولین کسانی بودم که این ارزو خریدم جوری که همزمان کلاس ارز دیجیتال هم میرفتم وقتی که استاد کلاس فهمید کلی مسخره شدم که چرا این شت کوینو خریدی ولی از جاییکه تجربه ای در ارز دیجیتال نداشتم وپول زیادی هم در دستم نبود حرفشونو به دل نگرفتم ولی تو زندگی به صبر ایمان وعقیده زیادی دارم عزیزان یک کشاورز هم بعداز کاشت بذر مدت زمان زیادی باید تحمل کنه تا محصول بدست بیاد مثلا یک شخصی گندم میکاره که کل فرایند کاشت تا برداشت محصول سه ماه زمان میبره اما این سه ماه برای کشاورز شاید سه ماه معمولی نباشه چون کلی درگیری اول باید به این فک کنه که این دانه جوانه میزنه یا نه بعدش بارون یا ابیاری سر وقت انجام میشه بعد ودر نهایت محصولی که رشد کرده واماده درو مباشد در اثر طوفان سیل وحوادث خاص تهدید نمیشه کلی فرازو نشیب باید طی بشه تا به نتیجه برسه تنها عاملی که میتونه به انسان کمک کنه صبر و توکل به خدای متعال میباشد خدا با صابرین است حتما یه عده از ما قبل از پول دار شدن نیاز به ظرفیت سازی در وجودمان داریم پس ظرف خودمون رو بزرگ کنیم تا بهره بیشتری ببریم با ارزوی سلامتی توام با ثروت برای همه عزیزان
ی دنیا سود و حال خوب برات ارزو میکنم داداش طرز فکرت واقعا عالیه همیشه موفق باشی، امید اخرین چیزیه که از هر انسانی میگیرن
امیدوارم روزی بشه که هنون آدما بهت پیام بدن که دمت گرم اون روز بیبی خریدی ای کاش ما هم جای خنده خریده بودیم
کریپتو این حرفارو حالیش نیست