دوستان عزیزم بسیاری از تحلیلگران دیدگاههای متفاوتی در مورد اینکه نرخ ارزهای دیجیتال تا سال 2025 به کجا خواهد رسید، دارند. در حالی که برخی پیشبینی میکنند رشد تصاعدی ناشی از افزایش پذیرش و پیشرفتهای فناوری باشد، برخی دیگر هشدار میدهند که چالشهای نظارتی میتواند مانع پیشرفت شود. پیشبینی میشود ارزهای رمزپایه مانند بیتکوین و اتریوم همچنان در خط مقدم باشند، اما شرکتهای تازه واردی که بر روی جایگاههای خاص تمرکز میکنند، مانند حریم خصوصی و کنترل دادهها مانند Jasmy Coin نیز میتوانند شاهد پیشرفتهای مهمی باشند.![]()
چی میگی تو واسه خودت هرکی به حرفای تو گوش دهد بیچاره میشه الکی مردم رو بدبخت نکن
مگه من گفتم بخرین؟من چیزی در رایبطه با این عرض باشه رو به شما دوستان میگم ،قدر بدون و استفاده کن هر ادمی عقل و شعور داره ![]()
درود بر شما ،. عقاید و دیدگاههای افراد در هر موردی متفاوت هست . سما دوست عزیز زحمت میکشید و تحلیل ها و مطالب را گردآوری کرده و ارائه میدهید ، توجه به نظرات منفی نکنید ، ممنون از شما
گوزو خوب تو چی بلدی ما 500هزار پول آمدی ضرر میزنی جمع کن برو اینها رو واسه تو میزاره که چیزی یادبکیری آدمی که شعور نداشته باشه دیگه نداره