دست از خیالبافی های بچه گانه بردارید
پای یک پروژه شکست خورده در صنعت ارزهای دیجیتال هست و هیچ اتفاقی هم قرار نیست بعد از لانچ شدن شبکش بیوفته
مثله این میمونه که سالها تلاش میکنی یه چراغ رو روشن کنی که چی مثلا یه اتاق رو نور بده و بعد در کنارت صد ها نیروگاه ساخته شده که داره یه شهر رو روشن میکنه
.
پای همچنین وضعیتی داره
لانچ هم بشه شک نکن هیچ نهنگی حاضر نیست بیاد توکن های شما رو مثلا دونه ایی ۴۰-۵۰ دلار از دست شما بخره
.
و ساده اون افرادی که میگن این قراره به عنوان پول پذیرفته بشه . باید بدونید که بنیاد تتر با تیلیارد سرمایه دلاری هنوز اندر خم اینه که توسط اروپا پذیرفته بشه یا نشه . بعد این پروژه که چهار تا ادمه فیک پشتش هستن با کدوم نیروی سیاسی و اقتصادی قراره به عنوان پول پذیرفته بشه ؟
.
ماینی که شما میکنیدچیزی مثل ماین کردن همستر و تپ سواپ هست
همین که مخالفایی مثل شماهم دارن پیگیری می کنن. صفحه پای چک می کنن یعنی راهو درست رفته. ![]()
آقای جانز خان …ببینید پای هم مانند همین پروژه هایی هست که فرمودی شاید شکست بخوره حتی خود نیکولاس هم این تو سایت پای گفته اما اون طرف داستان هم هست تمام پروژه هایی که شما گفتی اولش از یه جایی شروع شدن پای هم اگه از سمت مردم و شرکت ها پذیرفته بشه میشه که یع شرکت موفق …نقطه بعدی اینه که تو کشورهایی که تو حوزه ارزهای دیجیتال خیلی فعال هستن پای تقریبا مخاطب خوبی جمع کرده مانند چین ژاپن کره و ویتنام … باید صبر کنیم ببینیم چی میشه البته که یه سری ها تصور میکنند با پای پولدار میشن کاملا در اشتباه هستند …البته فعلا اگر جواب بده باید صبر کنن بعد از راه اندازی شبکه اصلی ببینیم واکنش ها چطور است
درود ، ممکن است همیگونه که شما میفرمایید باشه ، اما وضعیت فعلی و علائم ظاهری درست متضاد با نظر حضرتعالیست و بیانگر اتفاقات دیگر است ، باید منتظر ماند ، امید است بهترینها به وقوع بپیوندد ، موفق و پیروز باشید دوست فرهیخته .
حرف شما تا یه حدی منطقیه ولی این بازار یه جاهای همه رو سورپرایز کرده و یه جاهای همه رو بدبخت،ولی الان شما میگید چیکار کنیم حذفش کنیم خیالت راحت میشه؟یا چی نگهشداریم؟پولی ازما ک نخاسته،بنظرت چیکار کنیم؟و اگه اینقد بی ارزشه چرا ب خودت زحمت دادی بیای اینجا فاز منفی بدی؟البته دلیلشو من میدونم ک چرا
من همین الان دارم داخل نرم افزار پای بیس دونه ای ١دلار میفروشم ، هیچ مشکلی هم نیست به راحتی داخل کیف پول بیت پینک برام واریز میشه ، از ٢٠٠٠ تا ماشینی که انجام دادم ۴٠٠ تاشو فروختم . نرم افزار پای بیس رو نصب کنید و امتحان کنید .
وقتی فرق ماین همستر رو با این نمیدونی ؟