تا زمانیکه دنبال سیگنال باشی ، یا طبق نظر دیگران خرید و فروش کنی
یا عضو vip فلان کانال باشی و متکی به اون باشی
نمیتونی موفق بشی
اینکه از نظرات دیگران استفاده بشه بد نیست ولی در نهایت خودت باید صاحب ایده و استراتژی باشی و بر اساس تجربه و اطلاعاتی که به دست میاری و بر اساس شرایط مالی و زمانی خودت و با در نظر گرفتن مدیریت ریسک جایگاه خودت رو تو این بازار پیدا کنی
هولد کردن و سرمایگذاری در صد و شانس بردش از ترید روزانه بالاتره ضمن اینکه وقت و انرژی کمتری رو لازم داره و فشار و استرس کمتری رو وارد میکنه
از آموزش نباید غافل شد و توی این مسیر دایم باید آموزش دید چون این بازار ته نداره و اگه دیدید که یکی میگه من آخرت این کارم یه خط قرمز پررنگ دورش بکشید
تو بولران خیلی مهمه که به طمع خودتون غلبه کنید و بموقع خالی کنید چون در غیر اینصورت محکوم میشید به هولد افتخاری تا سیکل بعد
خیلی از این شاخه به اون شاخه نپرید و سعی کند با علم و آگاهی سواپ بزنید
دنبال سودهای عجیب غریب و نجومی نباشید تجربه ثابت کرده که این افراد اکثرا کل سرمایشون رو میبازن
مهمترین اصل در وحله اول حفظ سرمایست بعد افزایش اون
و در آخر پولی رو وارد این بازار بکنید که نبودش تاثیری در روند زندگی شما بوجود نیاره چون در غیر اینصورت تو فراز و نشیب های بازار متحمل استرسهای بالایی میشید
اگر امروز که بازار داره اصلاح میده ، عین خیالتون نیست یعنی درصد و مقدار درستی از سرمایت رو وارد کردی
این بخشی از تجربه من بود که به اشتراک گذاشتم
پرسود و موفق باشید
ممنون با پاسخ مناسب و متناسب به افکار جامعه الان دادید.
سپاس گذارم به ذهن ما آرامش دادید .
دوستِ عزیز، پولی که بود و نبودش فرقی به حالمون نداره، سودشم ناچیزه و به دردمون نمی خوره، سود باید در حدی باشه که باهاش بتونی کاری انجام بدی، به نظر من سرمایه گذاری کمتر از ۱۵ الی ۲۰ هزار دلار، به استرس کشیدن و صبر چند ساله، نمی ارزه…