نقد کامنت های منفی و صبر در ارز

تا اخر ماه کار کن جون بکن هی بیا پول بده ارز بخر .بعد سال ها میبینی سود نکردی هیچ بیشترم ضرر کردی دوباره میانگین کم کن یا ارزتو با ضرر میفروشی میری یه ارز دیگه میخری باز همون چرخه تکرار میشه یعنی هی کار میکنی میای دو دستی میدی به صرافی ها .این بازار خیالات واهمی پولدار شدن به آدم دس میده برده این بازار هستیم .برده گری مدرن …ما برده صرافی ها و سیاست مدارها هستیم و براشون کار میکنیم و پول ساز هستیم براشون

چند وقت داری پله ای خرید میکنی کع اینجوری ناراضی هستی داداش گلم هر ارز آشغالی پارسال خریده بودی الان چند برابر شده بود

برنامه باحال شده الان اومدم خودش از طرف من لایک کرده بود :rofl::rofl:

سود این بازار و صاحبان ارز ها و صرافی ها ازکجا میاد؟
صد درصد از جیب من و شما

داش میگی سالهاست تو بازاری و هر ماه کار میکنی پول می‌ریزی باز تو ضرری
عجیبه چون قیمتا یه ماه قبل تا حالا حداقل ۱۰_۱۵ ارز اول بالای ۲۵۰ درصد سود هم داده چجوری تویی که سالهاست داری پله ای خرید میزنی تو ضرری
نمیفهمم یه جای کار میلنگه

دوست عزیز کسی ما رو مجبور نکرده حقوق هر ماه مون بریزیم داخل این بازار
برای امثال من و شما که شغل داریم بهتر است سرمایه کمی رو وارد این بازار کنیم و هولد کنیم. این میشه سرمایه گذاری
هر موقع هم به سود مناسبی رسیدیم باید بخش زیاپی از اون رو خارج کنیم و تبدیلش کنیم.

دقیقا
طرف میبینه یه شت کوین خوب سود داده میره هر چیزی رسید دم دستش میخره یه شبه میلیاردر بشه
نمیبینه یه شت کوین پامپ میشه
هزار تا صفر میشن
اصلا فکر نمیکنه یک در هزار شانسش بزنه اونی که پامپ میکنه بخره

همه کشورا دارن یعنی رفتن سمت ارز دیجیتال، من خودم بشدت به این بازار با وسواس زیاد قدم گذاشتم و دنبال یه آتو ازش میگردم ولی نه میبینم واقعا داره قانونی میشه از هرطرف و هرسمت و هرزاویه نگاش کردم، یه کشور کوچیک حتی نمیدونم کجای این جهان هست اسمش السالوادور برو ببین اقتصادشون کجابود و چی شد، جدیدا سوریه… اینجاهم صرافیارو میبندن

توهم توطئه داری برو دکتر

خب در خرید عجله میکنی و موقع خرید و فروش رو نمیدانی ،وقتی ارزی ده یا بیست درصد سود داد مسلما با اصلاح روبرو خواهد بود در این مواقع باید پولت دو سومش رو ترید کن و یک سومش رو هولد کن