موقعی که بیت کوین اومد همین سم پاش ها دیدگاه مردم رو خراب کردن که ازتون کلاهبرداری میشه و هزاران هزار منفی بافی دیگه، درحال حاضر هم هیچ حرفی ندارن جز منفی بافی و دلسرد کردن پایونرها،شما اگه واقعا مطمعن هستید هیچ ارزشی نداره پس پیگیرش هم نباش ،، ولی وقتی اینهمه پیگیر هستی پس مطمعنم خودت هم داری ماین میکنی ،پس حرف اضافه نزن لطفا، یا همراه باش یا بیخیال و اصلا نیا منفی بافی کن، متاسفانه ما ایرانیها مشهور به منفی بافی هستیم
اقا شما سم پاش نیستی دیگه ؟
معتقدی ارزشمنده ؟
من ۵۰۰۰ پای احراز هویت شده در ولت دارم میفروشم با گوشی و اکانت فیس بوک دونه ایی ۱ دلار
.
خب بیا بخر و اینده خودتو بساز
میخری ؟
نه تنها شما بلکه هیچ کدوم از ادمایی که در این پیج یا سایر جاها هستن علاقه ایی به پرداخت ۱ دلار بابت هر دونش ندارن . بعد کدوم احمقی میاد دونه ایی ۵۰ -۶۰ دلار بابت این بده ؟
.
شما که میگی ارزنده هست . خب بیا بخر ، ایشالا لانچ بشه ۶۰ دلار گیرت بیاد
.
در داغون بودن این پروژه همین بس که حتی طرفداراشم حاضر نیستن ۱ دلار روش ارزش بزارن
خریدارش هم هست ولی یه دلار نمیخرن
نمی دانم کی هستی 5000 تا بیار بشمار. هر pi را 2دلار میخرم بیار 5000 تا تایید شده تحویل بده دراردبیل هستم پولتو نقد بگیر. نهار هم مهمان منی. مرد وحرفش
چرا دروغ میگی؟؟؟ چی بهت میرسه؟؟؟ ۵۰۰۰ تا؟؟؟؟ برو عمو برو اوشکول
اول یکم بفهم واسه ۵۰۰۰ تا واریزی باید چند سال و با چند نفر ماین کنی.
و اگه کسی اینهمه زحمت کشیده این حرف ک هیچ، ۶۰ دلارهم نمیده
من خریدارم ولی ک.ن اونی ک نداشت
سایت خرید وفروش پای نتورک داره انجام میشه اگر
پول لازمی یه سر بزن ازت میخرند.
کچل مگه نمیگفتی pi تو تیر لیست میشه؟![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
جهان سومی اگه pi ارزش داشت به امثال تو نمیدادنش،چیزی که به اسم مغز ندارید ولی با کمک بقیه چند دقیقه فکر کن که ارتش آمریکا که پشتیبان دلاره احازه میده چندتا بچه مدرسه ای یه ارز بسازن و بیاد جایه دلار رو بگیره؟؟!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اگه به این pi ایمتن داری پس چرا از نظر منفی مثل سگ میترسین؟چون میترسین مردم برنامه رو پاک کنن و از pi صد هزار تومن هم گیرتون نیاد:scream:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ایرانیه گوشنه چند ساله منتظره؟
چون 5000 دلار برای ما ایرانی ها خیلی پول هست 400 میلیون تومن میشه ولی اگه تو یه کشور اروپایی بودی که درآمد 1 ماهشون بود اون وقت میدیدی چجوری ازت میخریدنش و تو از طمع نمیفروختی
احمق خرید فروش بسته اس وگرنه همشون ازت میگرفت
تو اگه اصلا چیزی حالیت بود میفهمیدی وقتی پای رفته به ولت کسی بخواد بخره ازت نیاز نیست گوشی و … رو با هم بهش بفروشی پروفسور چون با یه کلیک قابل انتقال ه به ولت شخص خریدار،،مورد بعدی اینکه عمرا ۵۰۰۰ تا پای داخل کیف پولت باشه من از ۹۸ دارم مدام ماین میکنم بدون وقفه کلا شده ۵۰۰۰ تا که فقط ۲۰۰۰ تاش قابل انتقال و بقیه باید زیرمجموعه ها احراز کنن تا بیاد به ولت،،پس وقتی چیزی رو نداری الکی حرف مفت نزن،،و مورد اخر وقتی هنوز قابل ماین کردن هست برای چی بخرن ؟؟ببند لطفا
من ازت میخرم دونه ایی یک دلار فقط نشون بده عکسشو بفرست قرار میزاریم میخرم ازت
من میخرم ازت عکسشو نشون بده داخل ولتت همه چی اوکی بودش قرار میزاریم میخرم ازت
برادر گرامی این 5000 تایی که میگی یک دولار خودش 4 میلیارد پول میشه کی داره؟
که اگر داشتم 4میلیارد پول میرفتم کسب وکار خودم رو راه مینداختم وزندگی میکردم نه اینکه بیام در این بازار قمار پولم رو توخطر بندازم
من خریدارم بیشرفه هرکسی نفروشه
اولا نیازی نیست خیلی حرص بخوری، خوب برو تو هم ماین کن تا عقب نمونی ، دوما تو خیلی داشته باشی ۲ هزارتا اونم با احتساب زیرمجموع که مرتب هم ماین کرده باشی که تو این چند سال بعیدمیدونم پس لطفا فاز برندار و شعر تحویل ملت نده ، پروژه دوحالت بیشتر نداره ،یا شکست میخوره و هیچکس ضرری نکرده یا به کامیونیتی سود خوبی میده . مشکل تو و امثال تو رو دقیقا نمیدونم
سلام دوست عزیز بنده خریدارم-ممنون میشم شماره تماس اعلام بفرمایید تا حضوری خدمتتون برسم
برادر یه زری آمد زد این آدم هیچی نداره یه آدم عقده ای هست فقط
دادا ۵هزار دلار میشه ۴۰۰ میلیون ولی همونشم الان کسی نداره
منم خریدارم روز اکانتت شمارتو بذار زنگ میزنم.