این ارز پامپو میکنه مثه روز روشنه فقط یک نکته ریز هست اونایی توی کیف پول شخصی دارن از یک طریقی میفروشن و تبدیل به تتر یا هرچیز دیگه میکنن ولی تتر چجوری میخوان تبدیل به ريال بکنن اونایی که داخل صرافی ایرانی دارن از همین الان تکلیفشون مشخصه چون درگاه بسته اند دقیقا زمانی که شیبا رفت بالا یا دوج الان هم دوباره داره تکرار میشه اگه شمایی که میگی ۱۰۰ میلیون گذاشتی هر صفری که بندازه پولت ۱۰ برابر شده دو تا صفر بندازه پولت ۱۰۰ برابر شده یکم فکر کن چجوری میخوای برداشت کنی فقط تعداد اندکی میتونن برداشت این حرف من برای اکنون هست احتمال یک درصد درگاه بانکی باز بشه همه چی به روال عادی برگرده من خودم شیبانی خریدم نه زیاد ولی همون اندکی که خریدم سود خوبی داد ولی موقع تبدیل به ريال به مشکل خوردم فقط میگم زیاد احساسی تصمیم و کسی را وادار به خرید یا فروش نکنید ایشالا همگی پرسود و شاد باشید
سلام چرا ب ریال تبدیل نمیشه اللن ک میشه چ مشکلی ب وجود میاد …؟؟؟ممنون میشم جواب بدید
چی میزنی خاله
نمیدونی بیا یادت بدم کصخل نفهم ![]()
![]()
![]()
چرا برداشت ارز دیگه میخریم موقع باز شد برداشت میکنیم
عزیزم مگه تو قرن بوقلمون داری زندگی میکنی نفهمم هر وسیله ای ک خاستی تهیه کنی میری خرید تتری میزنی و تتر از طریق کیف پول دیجیتال جابه جا میکنی نخاستی میری صرافی تتر میزنی بهش پول نقد میگیری گوسفندددددد
فعلا واریز ریالی از طرف بانک مرکزی مسدود شده
دوستانی که نمیتوانند پول واریز کنند درقسمت واریز ریال شماره شبا وشما ره کارت صرافی وشناسه واریز وجود داره که میتوانید واریز راانجام دهید ازدستگاه خودپردازهم میشودانتقال انجام داد.ادمین لطفا تایید
فقط واریز ریالی بسته س بقیه کارا رو میشه کر
بعدشم تو پول داشته باش تو کیف پولت فعلا خرج کردنش درست میشه بعدا