صبر و تحلیل ارز گالا

مقاومت 0.038رو نمی دونه رد کنه آقایی که میگی شانسی یا تحلیل بده نگاه کن متوجه میشی تعصب بیجا مساوی ضرر برو ایکس دی سی نتورک رو از دیروز نگاه کن اینم شانسی گفتم التماس تفکر یا علی

سلام نسیم خانم میشه ارز گراف و بونک و فیفتی رو یه نگاه کنی..ارزش صبر کردن دارن ۳ماهی هست خریدم و تو ضررم چیکار کنم با چی عوظشون کنم بهتره

چرانتونه رد کنه بقیه چطور رد میکنن مقاومت قبلیشون مادام که اینجوری نمیمونه که تو نوسان گیری نوش جانت بگیر نسیم جان ولی اینجوریم ک میکی نیس پیام های قبلیتم هس اوج اصلاح بازار اومدی گفتی منکه مشکل ندارم واقعاچون خیالم نیس ولی ینفرم باضرر فروخته باشه باتحلیلت ینی یکی ازماایرانیا فقیر تر یکی دیگه اونسر دنیا پولدار ترشده

اخه ازدیروز کدام ارز رشد نداشته…

با چشمات ببین دیگه

برو خوب بخون پیامم رو گفتم تا مقاومت 38میاد بالا مجدد اگه ناراحت نمیشی الان بهت می گم باز می‌ریزه الان خدا پیغمبری بگو کدوم پیامم درست نبوده با سند بگو

قاعده گاو هم حالیت نیست ..اگر حالیت بود اینجا نبودی

نه چرا ناراحت بشم بازار مشخصه دیگه بایداصلاحم کنه بعدرشدی که میکنه اگ اصلاح نکنه باید ناراحت شد.باش گرامی من قصدی نداشتم میگم شماتوی اوج اصلاح بازار میگی ریزش داریم درصورتی که اصلاح هستش ولازم بایدداشته باشه درکل من نگران نیستم اصلا بزا اصلاح کنه اضافه کنم چون روی۲ونیم نتونستم نقدینگیم بخاطر مسدود سازی درگاه ازطرف بانک مرکزی جابجا کنم.اما من چون قبلا ضربه عجول بودنم خوردم تجربه شدبرام الان نگاهم حدقل۲ساس سبددارم فقط اینو فهمیدم ک این بازار خیلیارو خسته میکنه پولشون بچوخ میره من یدونه ارز شیبا سال99یا400یادم نی اگر نگه میداشتم الان بالای50میلیارد پول بود.انتظارم این بود اینجا دستگاه پول چاپ کن هس اونم یه شبه دستگاه پول چاپ کن بوده ولی باگذر زمان…اینو وقتی فهمیدم که به تاریخچه اون موقع معاملاتم نگاه کردم.بدرودگرامی من

اخه دوزاری تو چی حالته ..خودتو خیلی جدی گرفتی

ببین تو دوزاری یا من زورت میاد با تحلیل پیش بری ب قول خودت از تو دوزاری چی ب من میرسه وقتی از دو روز پیش ب تو دوزاری می گم مقاومت 0.038براش سخت چون دوزاری هستی میگی نه می‌ره بالا پامپ خفن در راه لامصب دوزاری اگه چشمت رو باز کنی میبینی رو چه عددی داره دست و پا میزنه
هر چند آدم های دوزاری مثل تو اگه درست راهنمایی کنی با اون مغز دوزاری می گی شانسی اگه سبز بشه طبق تحلیل می گی همه بازار سبزه اگه بگن می‌ریزه می گی کل بازار قرمزه لامصب دوزاری تا کی می خوای ارزشت دوزار باشه دوزاری

سلام چشم می گم بهتون بزار ی ارز با موقعیت خوب پیدا کنم حتما می گم چشم