ی مسابقه برگزار شد تو کانالی قدیمی ترین پایونیر ایران ک واقعاً بالای 2100روز فعال بود کل پای هاش شده بودن 5هزار81عدد با زیر مجموعه اصلا منی ک ادام میشد قدیمی ام و پای دارم ب گرد پای این شخص هم نمیرسم چون نصف این شخص فعال بودم پس این شعر و ور های ک میگن من ده هزار دارم و فلان و بیسار همه ش شعرره چون اینقدر سخته ماین کردنش و بیشتر از این عدد عمراا داشته باشیم مگر کسی خریده باشه تعداد زیادی
پای کمیاب و ارزنده است ب کسی گوش ندید همین الان ی سری ارز ها هستن ک با سوپلای بالا قیمت های خیلی بالای دارن بیشتر سوپلای پای قفلع حتی از 1.5ملیارد سگه در گردش 60درصدش قفل 6ماهه هست بماند ک بقیش قفل 3ساله اس
یعنی در حالتی ما 750تا900ملیون سگه در گردش داریم
با مارکت کپ نات کوین مقایسه کنیم یعنی بالای 10دلار بابت هر پای ب کسی گوش ندید و ادامه بدید موفق خواهیم شد
دوست عزیز ی کم با منطق حرف بزن
من خودم با بیست چهار زیر مجموعه هفده هزار تا دارم
و این که شما دارید میگی هیچ منطقی پشتش نیس
با مستندات حرف میزنم لازم باشه نشونت میدم
و تا وقتی شما اینو با ارز های تلگرامی مقایسه میکنید با احترام همون بهتر که نظر ندید
با احترام به همه ![]()
![]()
من 1770 روز فعال بودم و 5500 دارم، فقط هم یک زیرمجموعه فعال دارم ،حداقل یه کم منطق هم جا بدین توی این آمارهایی که از خودتون درمیارین
من 1820روزه فعال هستم بجز یه برهه 6ماهه بخاطر مشکلات نت وفیلتر که به ندرت فعال بودم تواین حدودا 5ساله فعال بودم تعداد پای های من 9700پای میباشد
9700تا انتقال ب کیف پول داری
؟؟