Cgpt چیست؟ معرفی و بررسی توکن هوش مصنوعی

دوستان که از من خاستن در مورد cgpt توضیح بدم .
ی توکن هوش مصنوعی هستت با کلی امکانات خفن سواپ داره لانچپد داره ربات تریدر داره که به تحلیل گرا کمک کنه و …
من از سال ۲۰۲۲ که لانچ شد فقط خرید کردم و توکن هام رو تو سایت خودشون ی ساله استیک کردم اما قبلش باید kyc همون احراز هویت انجام بدین. هر چقدر توکن بیشتری استیک کنی و مدت زمان بیشتری باشه بهت پوینت بیشتری میده . لانچپد مدال داره مدال برنز نقره طلایی و الماس هرکدوم رو که بگیرین به شما اجازه خرید بیشتری میده . توی سایتشون قسمت lern برین همه چی توضیح داده من اینجا بخام بگم خیلی طولانی میشه . اما بنظرم چون به بولران نزدیک میشیم خرید و هولد این توکن بهتره تا استیک کردن .
تازگیا توی فوچرز بایننس لیست شده و قسمت اسپات هم احتمالا لیست بشه.ارز خوبیه برا هولد کردن. تو لانچپد هم توکن هایی که تو پیش فروش میده چون نمیشه یکجا همه رو فروخت تا همشون ازاد بشن دیدین که بازار نزولی خوردین من ۷ ماه پیش کوکی خریدم تازگیا همشون ازاد شدن و فروختم . بازم سوالی داشتین بپرسین

سلام مرسی از توضیحاتت رفیق
فقط اینکه ادرس سایتش توی صفحه توکنش هست یا اپلیکیشن داره یا صرافی خاصی و اسمی داره
خدا خیرت بده من خیلی توی ضررم بلکه یه چیزی ازت یاد بگیرم کمکم کنه

و اینکه فقط باید توی سایت خودش استیک کنی تا اون امکان لانچ پیش خرید رو بده یا در صرافیهای دیگه مثل lbank یا kcex هم میشه استیک کرد و لانچ گرفت ؟

اسم سایتش مینویسم تایید نمیشه اینجا به فارسی مینویسم شما انگلیسیش تایپ کنین
پد.چین جی پی تی . او آر جی هستش سرچ کنین میاد
کسایی که میخان بخرن و شرکت کنن اولا بیشتر از شش ماه استیک نکنین بخاین سود قابل قبولی بده حداقل بیاد مدال نقره داشته باشین دوما قرا مدال نقره و ششماه استیک باید حداقل ۱۵ هزار توکن داشته باشین و قبل همه اینا احراز هویت داخل سایت خودشون داشته باشین بعد استیک کنین ولت هم از متامسک استفاده کنین تراست اصلا توصیه نمیکنم نه تنها اینجا هیچ جا استفاده نکنین. اینم بدونین توکن هایی که پیش فروش میدن براتون همش ی جا ازاد نمیشه تا فشار فروش زیاد نشه ۱۵ الی ۲۰ درصد اول ازاد میشه ما بقی طی میگه دیگه شش ماه یا ی سال من اونا که بالای شش ماه باشه رو شرکت نمیکنم