اولویت سلامتی و دوری از درگیری با کریپتو

بچه همش فکر پول نباشید بهترین ثروت سلامتی هستش من از دیروز سرما خوردم کلا کریپتو از یاد بردم و به هیچی جز سلامتی فکر نمیکنم پس قدر سلامتی خودتون بدونید هیچ چیز با ارزش تر از سلامتی نیست و اینقدر هم درگیر کریپتو نشید سلامت جسم و روان به خطر میندازه خدا روزی رسان هستش خودش لازم باشه به هر انسانی ثروت میده اگه ارزی خریدید بهش مهلت بدید سود خودش میده دیگه لزومی ندارد مدام قیمت اون چک کنید

دوستدار شما سامان صادقی

تنها حرف مثبتت تو این چند سال

مشخصه دنبال لایک گرفتنی اگه بفکر سلامتیت هستی پس اینجا چکار میکنی از گندمکاری چخبر

سلام صادقی عزیز انشالله خدا شفا بده :teacup_without_handle::heart::folded_hands:

:joy::joy:تو سرما نخوردی تو کریپتو ضرر کردی افتادی تو خونه.یادته هی گزارش منفی میدادی بیت می‌ریزه آخ چه سودی کنم من

آقا سامان سلامتی برات آرزو دارم انشالله

تنها خبر خوبی که این مدت شنیدم ممنون

از بس دوشیدی و بدون جوشاندن خوردی مریض شدی
قبل از خوردن باید استلیزه کنی

از دیشب تا الان رفتی یجا آنتن نداشتی وگرنه آدم طمع کار که نمیشه سر به دارایش نزنه
البته ماهمه مثل اون شخصی هستیم که این سرمایه صد برابر هم بشه دل از اینجا نمیتونیم بکنیم تا دوباره یه چیز پر ریسک بیاد ببازیم هم میخاهیم جبرانش کنیم
فقط دلیلش این دانشمندی هست که هرروز مردم را به قله نزدیکتر میکند و برای دیگر کشورها موضع میگیرد :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:

سامان با جنبه …سلامتیت ان شالله

حالا شدی پسر خوب باعکستون مطابقت دارید هم خوش فیس هم اخلاق با مردم هم کلام بشو وهم مسیر حرف ریزش اصلا نزنید این ملت ومردم اومدن اینجا از ریزش بلند نشن بلکه از صعود بلند بشن چیه قدرت برسند پس همه باهم یک صدا پیش به سوی بیت کوین اعداد بالای 300هزاری حداقل والت سیزن اصلی نه فیکی که براه انداختند و اینکه بچه ها انگاری دامیننس بیت کوین بوی دامپ یهو و شدید میاد آی خدا قوربونت یهو شارپی خالی کنه

عکس خودش نیست از نت برداشته.