تحلیل بی جون بیت کوین

بی جون داره به سمت بالا حرکت میکنه

به زور خودش به ۱۰۰ میرسونه

مقاومت روانیه ۱۰۰ پرتش میکنه سمت ۷۱ تا ۷۵

الگویه QM در حال شکل گیری است

و یک نکته : اون اکانت P با عضویت ۳ ساله من نیستم
اگر دیدید اکانتی با نام P کامنتی گذاشت حتما قبل خوندن حرفاش پروفایلش نگاه کنید و سابقه پیام هاشو بخونید

چون چندین اکانت با نام خودم دیدم و پیام های گمراه کننده مینوشتند و شما فکر میکنین اونا برای منه

بابا ساییدی باور کن هیچکس به حرفات اهمیت نمیده حالا چ تو باشی چ همزادت

ما هیچ فکری راجب شما نمیکنیم

اصلا مهم نیست پسرم برو به درس و مشقت برس نظرات تو و بقیه اکانت های مشابه به سمت چپ کسی نیست.

الان چرا فکر کردی خیلی مهمی؟آب دوغ خیارت یه هم بزن تحلیلات خوب قاطی بشه:rofl::rofl:

دوست عزیز وقتت بخیر

ی موضوعی رو بهت بگم من حس میکنم این دو سه روز دیس لایک های ک برای تو میزنن بیشتر بخاطر اینکه حس میکنن شما خود بینی بقولی مَنیت داری… من بگم توجه نکن ب این دیس لایک ها هر کاری کنی بازم نمیتونی همه رو راضی کنی.

موضوع بعدی تو سابقه کامنتت هست دو سه روز پیش گفتی قبل ریزش ب سمت قیمت 70,80 اینا ی بالا تا محدودی 100 داریم خب اون روز قیمت بیت فکر کنم 92,93 اینا بود هرکی اون موقع فیوچر درصد خیلی کم لانگ میگرفت یا اسپات ی پله میگرفت الان سود معقولی کرده بود، بگذریم درکل تشکر خوشم اومد از تحلیل برسیت👍

موضوع دیگه هر موقع احساس کردی ک تحلیلت برسیت اشتباه شده لطفا بگو شاید کسی با نظر تو خرید کرده رفته باشه تو ضرر هر چه زودتر جلشو بگیره بهتر چون بازار رکب گاهن رکب میزنه واقعا (قشنگ خلاف تحلیل ادم ) عمل میکنه.

و موضوع اخر لطفا برای دل خودت و خیر رسوندن ب هموطنات نظرت ب اشتراک بذار حالا هر مخالفی میخواد باهات بشه، باورکن خیرشو تو زندگیت می بینی شک نکن

موفق باشی سلامت، امید ک همه ی هموطنان از ضرر دربیان و پر سود باشن

هر جفتتون برای خودتون باشید کسی به هیچکدوم کاری نداره

خدا سلامتی بهت بده
سپاس از تحلیلاتون🙏
ناظرجان تایید کن.

جالبه
یه هفته پیش نوشتی دوستانی که حرف از ۷۰ میزننو درک نمیکنی
چطور این هفته خودتو درک میکنی خخخخخخ
کلا تحلیل گرای باحالی داریم

اصلا تو و اون یکی پی پی برای ما مهم نیستین،برید خوش باشید پی پی ها

نگران نباش
هر دو در یک حد هستید
از تحلیل‌های هم لذت ببرید
این تحلیل هم مطلقا مورد تایید هیچکدوم از قدیمی ها نخواهد بود

موفق باشی

بی جون مگه میشه بره بالا باید بره پایین نقدینگی جمع کنه جون بگیره

سلام زدی هدف انگار چه اش دهن سوزی هستن

بیکار نیستیم که اکانت p رو بریم چک کنیم ببینیم سابقه ۳ ساله داره یا نه ؟

تو هم گل من کلا تو زندگی خودتو خیلی جدی نگیر

افرین گل PP

اگه بطرف ۸۸ نیاد بطرف ۱۱۰ میره این وسط ممکنه چندبار بالا پایین بشه واگه ۸۸ ازدست بره ممکنه تا۷۳ پایین بره واگه پرقدرت ۱۱۰ روبشکنه ۱۲۰ دردسترس خواهد بود،خدایی اسم خودتون روگذاشتین تحلیلگر بسه بابا اینهمه خرج نکنین از هوش بالاتون اگه تحلیلگری تافردای بازاررو پیشبینی کن نمیخواددقیق بگی فقط ۴۰ درصددرست بگی قبوله،یکماهه ازریزش تا۷۳ میگی پس کو؟

چرت و پرت و کپی فقط

چه فازی میگیرن اینا من‌نیستم من‌نیستم…بلند شو بلند شو…

کاربر pباید به دروغ بگی می‌ره بالا تا لایک کنند هر چقدر زودتر بکشی بیرون سود که هیچ حداقل کمتر ضرر میکنی

وای مرسی که گفتی،داشتیم‌گمراه می‌شدیم:joy::joy::joy:

هم تو ظر میزنی هم اون یکی