آینده‌ی ریپل: تحلیل و نظر

خیلی ها که اینجا نظر میدن …علم بازار کریپتو رو ندارن…ربپل ی ارز آینده دار هستش قطعا…با اون عددهایی که ما سرمایه گزاری کردیم تاثیری تو قیمت ایجاد نمیشه…ولی آینده درخشانی داره…نه با به به چه چه میره بالا نه با حرف های مفت و بیمارگونه ی عده آدم های بیکار…پس صبرکنید و از آینده درخشان این ارز لذت ببرید…حالا تو بگو میرسه ۱/۵
یا یک یا غیره…آینده این ارز روشنه…حالا تو بیسواد بیا چرت و پرت بگو…میرسه یک ونیم …میرسه یک😅

:ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::clap::clap::clap::clap:
#تا ابد حق

چه ربطی به بیسواد و باسواد داره کار من تاسیسات ساختمانی به یه کارگر ساختمانی که یاد داده ام با پول کم ده میلیون تومانش رو تویه یک سال تبدیل به ۱۸۰ میلیون تومان کرده اونم در افزایش فروخته و اصلاحها خریده اونم با دو ارز ftxو ماگ کوین حالا تو هم میتونی با این مقدار پول در یک سال هم چین سودی رو کسب کنی :smirking_face:

سلام دوست عزيز،من هم مثل دوستان ديگه علم كريپتو ندارم و تا الان هم نظرى ندادم و يك كاربر تازه وارد هستم،اما دوست عزيز اين طرز برخورد درست نيست اون كاربر هم مثل شما نظرش رو اعلام كرده حالا مثل شما حرفيه نيست و آماتوره اما دليل نميشه به شخصيتش توهين بشه،هر كسى در حرفيه كه فعاليت دارد مهارت كافى رو داره و شما به جاى توهين و دل سرد كردن كسى بهش آموزش بده و بزار اونم پيشرفت كنه مثل شما،كه بتونه براى ايندش برنامه ريزى خوبى داشته باشه،ما آريايى ها مردمانى نبوديم كه باور هاى كسى رو زير پا بزاريم و با شكستن غروره افراد خودمون رو بالا ببريم،دست روى دست بسيار است،من نميگم پر سود باشين اون كه لياقت همتونه اما ميگم اميدوارم دلتون دريا باشه رفقا🩵

دقیقا اینایی که میگن میرسه یک یا چیزی از آینده ریپل نمی‌دونند یا میخان نوسان بگیرن ولی هر دو مورد سخت در اشتباه هستن