عزیزان حرف کسایی که دارن تحریک به خرید میکنن رو گوش ندید این ارز کلاه برداری شده درش و روهوا هست خیلیا که دارن مردم رو تحریک به خرید میکنن ادمای صرافیا یا نفرات نهنگها هستن تا مردم بخرن بره بالا اینا بفروشتن دوباره سقوط کنه با تفکر و تحقیق خودتون برید جلو اگر کسی آینده ارزها رومیدونست خودش پولدار میشد …مراقب سرمایه هاتون باشید من نه میگم بفروشید نه میگم بخرید فقط دارم میبینم در این ارز کلاه برداری شده و خدا شاهده خودم کلی درش ضرر کردم و تضمینی هم کسی نمیتونه بده برای بالا رفتنش وگرنه خودش برای خودش میخرید چرا باید تبلیق کنه ماها بخریم مگه سود ما به جیب اونا میره بس بدونید کاسه ای زیر نیم کاسه هست فقط خواستم بگم تو این بازار به حرف هیچ کسی مطمئن نباشید هیچ کس نمیتونه قطعی حرف بزنه و پرست در بیاد نهنگا میان خرید و تبلیق میکنن و وقتی میره بالا خالی میکنن چرا باید یکی بیاد تبلیق کنه همش بخرید بشینید خودتون فکر کنید خدایی میخوام بگم بازار تحت کنترل تبلیقات یه عده هست و ما بیشترمون تحریکپذیر و احساساتی بی خبر از پشت ماجرا دوستان عزیز این حرفها رو از تجربیات چند سالم تو این بازار میگم مراقب پولایی که با زحمت به دست اوردید باشید کسی نمیدونه نه تنها این ارز بلکه ارزای دیگه فردا چه اتفاقی براش بیفته مگه کسی میدونست بیتکوین طی یک سال چند برابر بشه و مگه باز کسی میدونست بیتکوین چهار سال پیش چه ریزش زیادی میکرد نه مسخصه که نه بدونید هر کی هر چی میگه استنباطش هست و مخصوصا این ارزادکه درشون کلاه برداری شده سرمایه گذاری در اونها خیلی و خیلی پر ریسکه خیر خداوند نصیبتون عزیزان هم وطن ![]()
![]()
تبلیغ. شما عرزه سود گرفتن نداشتی و بی عرزع بودی روی قیمتهای نادرست خریدی مقصر خودتی هموطنه عزیزم
ممکنه این ارز در آینده رشد کنه وممکنه هم اصلا رشد نکنه کی تضمین قطعی داره و مطمعنه …؟ ولی انچه در حال حاضر قابل مشاهده هست در این ارز کلاه برداری شده فردی که داره ادعا میکنه چند ملیون از این ارز خرید کرده از کجا میدونید راست میگه و آیا ممکن نیست به نظرتون افراد تازه وارد تحریک بشن و خریدهای سنگین بزنن اصلا به کسی چه که میگه بخرید یا بفروشید مگه سود وضرر شما از جیب اوناست اگر بحث وجدانه باید گفت اقایا خانم تازه وارد برو آموزش ببین تحقیق کن بعد بیا این خرید فروش کن دوستان این ارز ارز دردسر داری هست و معلوم نیست چی میشه من خودمم کمی ازش دارم ولی کلی هم درش ضرر کردم هم وقتا و هم مالا و هم روحن دیگه ولش کردم هر کی خودش میدونه عزیزان و فرجام آرزو میکنم همه شما به ارزو های خوبتون برسید دلتون شاد تنتون سلامت در پناه خداوند منان ![]()
![]()
![]()
بی عرضه تویی با اون هفت پشت حامیت که ادعا داری با او تربیت کنندت تو که خیلی ادعات میشه میتونی بگی کی رشدمیکنه چی شد وعده ۳۱ چند روز پیش آب از ابم تکون نخورد اینجا شده هرکی هرکی هر کسی میاد توهین میکنه بعد حرفشو میگه معلومه از چه خانواده هایی تربیت شدن انگار ناظر هم نداره کوره نه بلاک میکنه نه تذکر میده هیچی به هیچی خوب معلومه از کجا آب میخورن جارچیهای منع لقمه حق الناسی