حجم معاملات متاسفانه کمه،اگه ۱.۹رو هم بزنه فک نکنم با این حجم معاملات بتونه یه کندل سبز سنگین ببنده،حداقل معاملات باید بالای ۷میلیون دلار باشه تا امید باشه برای رد شدن از این محدوده
منم به تیم گفتم همچین چیزی رو… میگن نگران نباش بخاطر تعطیلات پایینه … به موقعش بالا میبریم..
چه عجب با ما هم نظر شدی!
ما در مقابل تحلیل هایی که میکنیم مسئولیم صرفا بحث روحیه دادن و انرژی مثبت نیست وگر نه یه حامد نامی هم بود از بس گفت امشب پامپ میکنه روش نمیشه دیگه بیاد و تحلیل های ما در اینجا باعث خرید و زیان افراد میشه
متاسفانه مردم ما هم یه دروغ شیرین بیشتر از یه حقیقت تلخ میپسندن
واقعیتش روبخای اصلا نظر شما برام مهم نیست،چون مطمینم هم تجربهام هم مطالعهام نسبت به شما خیلی زیاده،وقتی پیامهاتون رو میخونم میفهمم سطح سواد طرف مقابل چقدر هست،من مطمینم شما حتی به اندازه یه برگه هم مطالعه در مورد ارز دیجیتال ندارین
دوست عزیز من سرمایه نسبتا خوبی در بازار ارزدیجیتال گذاشتم و برای این پول خیلی زحمت کشیدم،و مطمین باش هیچوقت نه بدون تحقیق جایی سرمایه میزارم نه با حرف کسی خریدوفروش میکنم،
شما نتنها نمی دانی بلکه توهین هم میکنی فعلا که تناقض در تحلیل هاتون کاملا مشهوده سه ماه پیش هم که تحلیل گذاشتید صعود ارز ترامپ در حالی که سقوط کرد، اجازه بدید تحلیل ها و سوابقتون رزومه رو مشخص کنه نه تعریف از خود