برخی تحلیلگرا که قیمت مد نظرشون عدد ۴۵ تا ۵۵ هست برای اصلاح پیش رو
ولی بیایید مرحله ای بریم جلو
در قیمت ۷۰ تا ۷۵ میگیم کدوم سمت میریم
ولی ۷۰ تا ۷۵ کافیه چرا چون که نزدیک اومدن ترامپ و کلی اتفاقات خوبه دیگه که باعث میشه اصلاح در همینجا متوقف و بریم برای پرواز
که اگه اینطوری بشه گپ کانال ۵۰ هزار بیت کوین برای همیشه خالی میمونه و پر نمیشه
این همه فاصله عددی یه دفعه اتفاق نمیافته، البته که من خودم معتقدم بیت کوین الاکلنگی سواره که نقطه صفرش یا کف زمینش میتونه حوالی ۷۳ باشه، اما بحث اصلی اینجاست که چه زمانی و با چه پیش زمینه هایی این اتفاق میافته، حالا چونکه کمی همفکر خودم هستی یکی از پیش زمینه ها و یا رفتارهایی که باعث چنین حرکتی میشه رو بهت میگم و اونم،این که وقتی بیت پایبن میاد اما آلتها نافرمانی میکنند و با بیت همراهی مناسبی ندارند،در این حالت بیت مقداری در جهت مخالف با آلتها هم راستا میشه و در پایان اون همراهی بدون اینکه رحمی به خودش و دیگران داشته باشه،یه دفعه ایی با موج بلند،خالی میکنه،البته بگم ،اون رفتار التها در صورت تکرار دوباره یا سه باره، میشه به عنوان پیش زمینه ایی برای این حرکت دونسته بشه و مشخصه های دیگه ایی هم داره ولی همین یه نکته رو مد نظر بگیری کافیه، چونکه اخیرا یکبار چنین شده و میتونیم از اون یکبار برای این فرضیه استفاده کنیم و اون رفتار رو برا اساس گذسته،چنین خوانش کنیم
منم موافقم
منتها بنظر من از 98900 میریزه و صد هزار رو نمیبینه
خودم همه پوزیشن هام روی سل هست
بهترین پوزیشن سل روی فانتوم هست که امیدوارم دوستان بتونن استفاده کنن
امثال خشامن و اکانت پی که در پیوتهای زمانی و قیمتی و روانی خواص میان و کامنتهای روانشناختی خلاف جهت میدن عاقبت دردناکی برای خودتون و خانوادتون و در نتفه آیندگانتون قرار میگیره..
گورتان را گم میکنی از این چرندیات ک وارد میکنی..
فکر نمیکنی مربضی
مقاومت رو عدد ۹۷۵۰۰ بوده و چون اونو شکست مقاومت بعدی ۹۹۰۰۰ هست و به کوری چشم شما و امثال شما اگر اون مقاومت هم شکست
میره انشالله تا سقف جدید بزند
و شما بمون تا برسه به عدد ۷۰
دوست عزیز چرا با پیامهاتون مردم رو میترسونین؟!!! توو همین دو سه روزه اکثر ارزها نقطه ورود خوبی داشتن و بین ۱۵-۲۰ درصد سود دادن.
بله درسته، این بازار ماهیتش نوسانی بودنه؛ منتها در اغلب نوسانات فرصت معامله و ورود کردن هست. اینکه بیتکوین قیمتش کاهش پیدا کنه یک واقعیتی هست، همونطور که در عرض یه سال قیمتش ٦ برابر شد. ولی این درست نیست و منصفانه نیست، در هر حرکت رو به بالا، مردم رو با این کامنتها میترسونین. بالاخره بیتکوین میاد پایین، ولی زمانش رو کسی دقیقاً نمیتونه پیشبینی کنه؛ اصلاً شاید از ۹۱٫۰۰۰ کمتر نشه، همونطور که حدود ۴۰ روزه خودشو بالای ۹۰٫۰۰۰نگه داشته. یه نگاهی به چارت سه سال پیش بندازین و در تایم روزانه ببینین بعد تاچ کردن قیمت ٦۹٫۰۰۰چه جوری ریخته. همچین حالتی در روند امسال مشهود نیست …