دوستان خسته نباشید ولی دیدید چه تحلیلی کردم
خداروشکر درست در آمد چند تا پیام قبلی مشخص هستش با نزدیک به ۲۰۰ لایک ممنون از حمایتتون:heart:![]()
سلام اگه امکان داره ی شماره یا آیدی بده بات در تماس باشم سلطان
با تحلیل های خوب شما هم خودت رشد می کنی هم دوستان رشد می کنند ،،، دمت گرم تحلیل گر هم وطن
بازم گفتم گفتما شروع شد:unamused_face:![]()
پسر خوب ما ۱ماه پیش قیمت ۴۸سنت رو هم دیدیم مطمین بودیم بر میگرده مطمینم هستیم تا ۷دلار میره …..
یه تحلیل درموردفلوکی هم بکن بخرم یانه؟؟؟
کی دقیقا به ۷ دلار میرسه؟
با ۷ دلار مارکت گپ میرسه به بیت کوین
مطمئنی؟
هفت دلار رو از کجا آوردی؟
راجب خرید فلوکی تردید نکنین فقط بخرید کمتر از سه ماه دیگه ببین چی میشه این ارز ![]()
سلام x چطوریی میشه
سلام ارز MADچطور نظر شما
واویلا ذوق مرگ نشی بیا من 9.350دوج دارم بدمت
شما خودتم هنوز دوبه شک بودی و باورت نمیشه شانسی حرفت گرفته وگرنه ی تحلیلگر محکم تحلیل میکنه ، ن اینکه تحلیل کنه و دعا دعا کنه درست دربیاد.
شما تحلیل کردی تو صفحه بیت کویین که اگه بیت زیر ۹۳ بیاد تا ۸۸ هزارتا میریم اما بیت کویین زیر نودوسه اومد اما ب نود نرسید و باز برگشت فقط شانسی ی حرفی میزنی.مردم گرفتارن چندنفری با حرفت که میگفتی بیت کویین ریزشیه آلت کوییناشون فروختن که پایینتر بگیرن اما الان پشیمونن که جا موندن.
دوستان این بازار هیچ تحلیلی جواب نمیده فقط خبرهای خوب و بد درمورد هرارزی مسیرو عوض میکنه.یا خرید و فروش نهنگها تومسیر ارزها تاثییر داره.تواین بازار صبور باشید با حرف کسی خرید و فروش نکنید چندتا ارز با پشتوانه قوی بگیرید تو اصلاح خرید کنید و صبور باشید.
ی عده وقتی خرید میکنن همینکه کندل قرمز میزنه ترس از اینکه بیشتر ضرر کنن میفروشن همینکه صعود میکنه کندل چند درصدی سبز میبینن ترس از اینکه جا بمونن میان خرید میکنن یا شاخه ب شاخه کردن فقط جیب صرافیها رو پر میکنه.در کل با چندتا کندل قرمز و سبز هیجانی نشید این بازار فعلا صعودیه و خبرها رو کانالهای معتبر دنبال کنید و صبور باشید.
سلام
من میخواهم چند تا ارز بخرم میتونید راهنماییم کنید ممنون میشوم
میشه راهنمایی کنید کی خروج بزنیم؟
لطفا ارز پیگی پیگی رو تحلیل کنید
سلام شبتون بخیر ممنونیم از تارکت و تحلیل درست شما
لطفاً یه تحلیل جدید دیگه بدین برمیگرده روی ۳۴یانه
چی بوده تحلیل تون یه بار دگ بگید
سلام . روی چه حسابی میگه تا 7 دلار میره
داداش گلم . ی سوال اون موقع که گفتی سال ۸۹ یا ۹۰ بیت کوین خریدی … خوب اون موقع صرافی وازین چیز ها نبود .از کجا خریدی چطوری خریدی . کجا نگه داشتی . من اون موقع نه نت درست حسابی داشتیم نه چیزی . صرافی هم اگه بود مثلا تو شهر ما که قزوین یا تو هر شهر دیگه ای نبود جز اصفهان. رفتی تهران ؟؟, چطور بود . تعریف کن