تحلیل بازار و رویدادها: تاثیرات و پیش‌بینی

با سلام و عرض شب بخیر
تایم های اصلاح همیشه فرصتی هست برای ریکاوری و برگشت های قدرتمند
و البته که در این تایم ها دوستان تحلیلگر نیز باید ریکاوری شوند تا مسیرهای بعدی را درست تشخیص دهند.

وقتی ۱۰۸ هزار دلار تاچ شد بارها اون نقطه را گفته بودم که در دسترس هستش که تاچ نیز شد ولی بازار بیشتر از اون بعلت تایم تعطیلات سال نو میلادی قدرت صعود نداشت و باید عقب نشینی میکرد تا از کف کانال دوباره ریکاوری بشه و با قدرت برگرده البته باید بگم که اون موقع کف کانال ۹۹ هزار دلار بود ولی بعلت نقدینگی بسیار بالا در کف پایین تر به جهت انحلال پوزیشن های لانگ تا نقطه ۹۱۵۰۰ اصلاح داد و عقب نشینی کرد.

۱۰۰ درصد کف کانال ۹۲۵۰۰ بود اما سایه ای هم به ۹۱۵۰۰ طی یک ساعت زد و پیش بینی ما را در بین منتقدین خنثی نمود تا این یاوه گویان همچون شروین و پیشگو دهنشون را باز کنند و توهین و اهانت نمایند که بازم میگم اگر بنده متقلب و درستکار نیستم شماها بعنوان منتقدین به گفتار من توجه نکنید.

۹۹۵۰۰ سقف کانال نزولی شکل گرفته هستش و اگه محکم شکسته بشه که چنین خواهد شد به سمت تاچ کردن ۱۱۰ هزار دلار خواهیم رفت.

وزارت کارایی دولت جدید آمریکا در ۲۰ ژانویه و پس از تحلیف ترامپ با مدیریت ایلان ماسک راه اندازی خواهد شد و همین امر سبب رشد عظیم بازار علل الخصوص میم کوین ها به رهبری دوج کوین خواهد شد و اینو در نظر بگیرید که ۱۷ روز باقی مونده به مراسم تحلیف و بازار همیشه قبل از رویداد واقعه پیش خور میشه و رشد امروز بازار نیز به همین خاطر و بازپرداخت صرافی اف تی ایکس به مشتریان خود به مقدار ۱۶ میلیارد دلار طی ساعات آینده خواهد بود که این مقدار قطعا صرف خرید در بازار خواهد شد.

دوست عزیزی که اصرار دارند بازار با اصلاح عمیق مواجه و به کانال ۷۰ هزار دلار باز خواهیم گشت باید کمی تفکر بیشتر کنند و همینجوری چیزی را بیان نکنند و اگه بازار بخواد به اون سمت بره باید ادله لازم را داشته باشه و شما هم اگه واقعا ادله محکمی برای این ریزش بزرگ دارید ارائه دهید تا در موردش بیشتر نقد بشه و اگه دوستدار دیده شدن هستید مسیرهای دیگه ای هم هست.

شب خوش

سلام و عرض ادب
امابه نظر نمیاد بیت بتونه ۹۹و۴۵۰رو رد کنه. خیلی کم جون هستش.
از نظر بنده یک ریزش دیگر تا مرز ۹۱و۵۰۰ خواهیم داشت.
پس از آن بیت با قدرت به سمت ۱۱۰هزار و بالاتر حرکت خواهد کرد و آلت سیزن شروع خواهد شد.
:heart::face_blowing_a_kiss:

چرا از جلوی خودشون از طرف من بهت لایک میدن؟!

P
کپی کار کجاست
عامل صرافی
باید یه بروز رسانی بزنه

یاوه گو، پدر بی خاصیتته، البته اگر بدونی پدرت کیه!؟
گوه دونت ببند وگرنه اول تا آخرتو با گوه یکی میکنم،
هم خودت و هر سگ زاده ایی که بخواد ازت حمایت کنه، به گوه میکشونمتون

درود به شرفت.کار درست:oncoming_fist::oncoming_fist:

فقط این بونک حرکت کنه همه دستبوسن یکسوم ارزای من شده بونک ،خیلیا مثل من منتظرن

من میترسم بیت دوباره 93 رو تست کنه

اندیکاتور همش سل تا 93 رو نشون میده

نمیدونم این اندیکاتور خطاهای خیلی کمی داره

ولی باز هم خدا کنه اشتباه بگه