ارز و پامپ: پیشنهادات و هشدار

سلام من حدود ۴ ماه قبل ملک ام را فروختم تا سولانا بخرم یکهو قیمت افزایش بی رویه و پول دستم ماند و ضرر بدی کردم منتظر کاهش قیمت هستم که قیمت اش حدود۷۵۰ بود الان هم خیلی ها نظر کاهش شدید قیمت دارند کسی میتونه راهنمایی ام کنه کجا و در چه زمینه سرمایه گذاری حدود ۷ میلیاردی بکنم که ریسک پائین تر و سود کار بیشتر از تورم باشه طلا خریدم یکبار ضرر کردم ارزدیجیتال هم وارد نیستم خرید کردم سودش چند ماهه کمتر از تورم بود بد شانس هم هستم اما بورس تا حدودی آشنایی دارم از راهنمایی صادقانه تان ممنون میشم

سلام عزیز،سولانا اون قدر پایین نمیاد،بازار پر ریسکی هست،اگر یک ارز رو تحت نظر داشته باشید و وقتایی که قیمتش کم میشه بخرید و در افزایش قیمت بفروشید خوبه،ولی کلا بازار ارز دیجیتال قابل پیشبینی نیست ،بورس هم پر ریسک هست و جالب نیست،اگر یک راه کم ریسک می خواید پولتون رو در بانک سرمایه گذاری کنید،بهتر از بورسه،و در کل هر زمان خواستید هر ارز دیجیتالی رو بخرید معتبر ترین ها رو انتخاب کنید و هیچ وقت تمام سرمایه رو استفاده نکنید.

دوست گرامی اگه تجربه ای در زمینه ارز دیجیتال نداری وارد نشو. با پول ملک و اینا هم اشتباهه وارد بازار کریپتو بشی. فقط و فقط پول مازاد. اگه اصرار داری رمزارز بخری به نظرم پولت رو تبدیل به ترون بکن و تمام. تقریبا ریزش آنچنانی نداره و آهسته و پیوسته بالا میره. امیدوارم ضرری که کردی جبران بشه

سلام برو تو کار تولید برق از طریق پنل خورشیدی