برای اون دسته از دوستان که اطلاع ندارن تا امروز ۵.۵ میلیارد ارز پای استخراج شده که از این تعداد ۴ میلیاردش قفل هست که بیشترین روز قفل رو هم ٣ساله هستن فقط ١.۵ میلیاردش آزاد هست وقتی شبکش باز میشه پس هی نیایید بگید ١٠٠ میلیارد سکه داره بعدش شما ریپل رو ببین ۵٨ میلیاد سکش باز هست تا ٣-۴ دلارم رفته وای پای یک چهلم ریپل سکه آزاد داره که یعنی براحتی میتونه تا 40 برابر قیمت ریپل بشه البته اینا همش فرضیات هست باید صبر کنیم تا شبکه باز بشه
سلام
من تو یک چیز موندم نزدیک 75 میلیارد توکن داره اگه با همون قیمت که میگن باز بشه فرق بین کسی که 5 ساله زحمت میکشه منتظره و خیلیها بهش خندیدن مسخره کردن وبماند که الان متوجه شدن دارن نصب میکنن که خیلیهاشون حتی پیش من اومدن براشون انجام دادم کل مراحلش روـ فرق بینشون چیه استخراج میکنه 10 تا داشته باشه کافیه
قیمت ۳۱۴,هزار دلار چرت و پرت محض من ۵سال پای دارم ۵۵۰۰عدد ۴اکانت دارم کلا نزدیک به ۱۰هزارتا دارم،اونوقت آمریکا میذاره من همچین سرمایه ای داشته باشم ؟؟؟ و اونی که میاد امروز برنامه رو نصب میکنه تا اوپن شبکه ۱۰تا گیرش میاد یعنی نزدیک ۲۵۰میلیارد چه فرقی بامن که ۵سال فعالیت دارم ؟ پس این قیمت فضایی بیش نیست ، منطقی این توکن ۳۱۴دلار هستش نه دیگه خیلی دست کم بگیریم ۳۴دلار نه دیگه داغون باشه ۳.۴دلار بالاخره باید فرقی بین قدیمی جدید باشه دیگه
داداش متن بالا من رو خوندی الان ۷۵ میلیارد توکن از کجا آوردی؟؟ به اون قشنگی توضیح دادم چی رو نفهمیدی
قیمت pi در برنامه نویسی ها داره استیبل کوین میشه رو قیمت ۳۱۴.۱۵۹ دلار محض اطلاع، یعنی یه چیز تعریف شدست و این امکان هست ۳۱۴،۱۵۹ دلار هم استیبل کوین بشه ،محض اطلاع دوستانی که نمیدونن استیبل کوین چیه ،اینکه قیمت ثابت رواین ۳۱۴.۱۵۹ قفل میشه نه بالا میره نه پایین
ندید بدید چه ربطی به جدید و قدیم داره مغز نخودی
باید پشتوانه چند صد میلیارد دلاری پشتش باشه همینجوری که کشکی یه ارز استیبل کوین نمیشه برادر
کاری به قیمت ندارم ولی خدایش جدید و قدیم رو از کجا اوردی . خوب قدیمی استخراج بیشتری کرده پای بیشتری داره جدیدی ها استخراج کمتری کردن در نتیجه پای کمتری دارن اخه مگه این فرمول ریاضیه اینقدر برات سخت شده
پهن مغز متنو خوب بخون ![]()
![]()