فانتوم و احتیاط

سلام به همه عزیزان . یه چنتا از عزیزان انتقاد کردن به نحوه تحلیل های بنده و فرموده بودن پیچیده تحلیل ارائه میکنم و از اصطلاحات بکار رفته مثل RSI یا MACD یا امثال اینا گیج میشن . در این رابطه من چنتا نمودار رو برای مثال توی تحلیل هام گذاشتم تا دوستان اطلاعات بیشتری رو بدست بیارن چون خیلی کمک میکنه برای خرید یا فروش توی این بازار . ممنونم از توجه شما عزیزان

داداش ارز pnut رو هم تحلیل کن

سلام ممنون میشم نقطه خرید دقیق در این وضعیت بدین آیا امکان ریزش دوباره امروز یا فردا هست

سلام ممنون میشم نقطه خرید در این وضعیت که نه مشخصه بالا میره نه مشخصه میریزه درصد احتمال ریزش چقدره آیا احتمال اصلاح هست یا نه سوالم برا اینه که ۹۸ داره مقاومت نشون میده سپاس بیکران

من تمام تحلیل ها رو صبح ساعت ۸ تا ۱۰ بارگذاری مبکنم و تمام نقاط رو با تمام احتمالات ارائه میدم ولی نمیدونم چرا انقدر وقفه ایجاد میکنه تا ارسال کنه . و اینکه ادمین مشکلی داره یا رباطی که فعال شده شاید طول میکشه تا ارسال کنه …

چشم سعی میکنم یه ارزیابی کنم و ارائه بدم حتما

الان دیدم که ثبت کرده برای ارسال روی سایت ولی نمیدونم چرا از صبح ۸ تا ۱۰ که من تحلیل روز ارائه میدم تا ظهر طول میده برای ارسال…

همه ارزها بابیت کوین بالاوپایین میشن پس فقط بیت را درست تحلیل کنید برای همه کافیه.

با سلام و درود یک تحلیل از کاردانو لطف کنید بگید ممنون

کاردانو رو قبلا توتحلیل هام بررسی کردم میتونید مراجعه کنید به صفحه تحلیل های من و مشاهده کنید ولی در صورت تغییر خاصی حتما ارائه میکنم . سپاسگذارم از حمایت های شما دوستان عزیز

معمولا هر دو روز یک بار بیتکوین رو تحلیل میزارم مگر اینکه نکته خاصی یه وقت پیش بیاد که باید حتما به دوستان اطلاع رسانی انجام بشه . سپاسگذارم از حمایت های شما عزیزان