آلت کوین‌ها و زمستان سبز

سلام به همه دوستان به خصوص بعضی از دوستان عجول و غرغرو و بی معرفت مثل شروین جان ، دکتر بهرامی و …
شما هنوز دارین بختیاری بختیاری میکنین؟؟!! چه حوصله ای دارین!! اگر این حوصله رو در بازار ارز دیجیتال هم داشته باشین و صبر کنین و هی غر نزنین و دیگران رو متهم نکنین حتما" موفق میشین — بختیاری یه چیزی گفت شما هم عمل کردین ، اگه فکر میکنین اشتباه کردین فقط بختیاری رو مقصر ندونین ، خودت شما بیشتر مقصرین - تهمت ها و حرف هائی رو که به بختیاری گفتین به خودتون هم باید بگین حتی بیشتر ، اگر معرفت داشته باشین ، ولی اگه بازار رشد خوبی کرد و سود خوبی کردین قول بدین همینجا جلوی همه از بختیاری عذر خواهی کنین - اگه عذر خواهی نکردین نشانه بی معرفتیه - من هم به توصیه آقای بختیاری خرید کردم ولی حتی اگه کل سرمایه ام نابود بشه بیشتر خودم رو مقصر میدونم تا اون رو چون بدون هیچ چشمداشت و توقع مالی این کار رو انجام داد - ضمنا"" سعی کنید موقع پیام دادن ادب رو رعایت کنید چون نشانه شخصیته ، دکتر جان شما حتما"" صبر و حوصله و پشتکار زیادی داشتین که تونستین مدارج علمی رو تا دکترا پیش برین عجیبه که این صبر و حوصله رو اینجا ندارین!! اگر شما از تعریف و تمجید هائی که از بختیاری میشه ناراحت میشین نشانه حسادته ، سعی کنید حسادت رو از وجود خودتون دور کنید چون قبل از هر کس خودتون رو عذاب میده "

اگه تا ۶ماه دیگه به اون قیمت هایی که گفت برنگشت عذر خواهی میکنه؟ به جایه اینکه طرفداری کنی پسر خوب یکم وجدانتو قاضی کن

حسادت به چی کنیم به کپی هایی که از پیج تحلیلگر تریدرتارگیدر میکنه؟؟؟من خودم چند سال پیج رسمیشو دارم دنبال میکنم که اون تحلیلگر فقط تخصصش درباره بیت کوین و دوج کوین هستش یه نگاه به صفحه بندازین اگه همون چیزایی که اون گذاشته درباره بیت کوین بختیاری کپی نکرده باشه من جلویه همه میگم غلط کردم ولی اگه همون تحلیل ها بود شما اینکارو میکنی؟؟؟؟حرفت سخته برام من هولدرم چرا باید حسادت کنم وقتی سرمایه گذاری کردم!!!

خوشمان آمد احسنت