تحلیل تیم و انتظار

دوستان سولانا بسیار با ارزش تر از این حرفاست
خونه و ماشین و کلیه همشون بی ارزش هستند و میشه در آینده مجدد اونارو خریداری کرد اما سولانا بره بالا دیگه نمیشه خرید
من به کسی پیشنهاد نمیدم ملک و املاک و اعضای بدن بفروشه بیاد بخره فقط خودم اینکارو میکنم و از نظر عقلی سالمم
شانس یبار در خونمو زده من درو براش باز میکنم یا برنده میشم یا بازنده از این زندگی بلاتکلیفی و کارگری خسته شدم
خدا با منه خدا کمکم میکنه
برو بریم🥳

من ب حرفات ب چشم طنز و یاوه گویی نگاه میکنم!
فک کردی بقیه ک اومدن تو این بازار خیلی وضع مالی شون توپه؟ من خودم از خرج خای اضافی و خرید لباس و پیتزا و کافه میتونم بزنم و بیام ترید کنم، بلکه فرجی بشه.. فک کردی بقیه رییس کارخونه ان؟ مطمعن باش عقل نداری ک اگه داشتی میدونستی یک شب تو بیمارستان خوابیدن ، درد کشیدن یعنی چی! هنوز مریض نشدی ک ارزو کنی کاش هیچی نداشتی فقط کلیه ات سالم بود…
تو حتی اینجا میلیارد هم بشی ب دردت نمبخوره چون کسی ک قدر وجود خودشو ندونه قدر مال دنیا رو‌هم نمیدونه.
دفعه دیگه هم اینجا ازین کامنتا نزار لطفا

دوستان لطفاً تند تند گزارش دهید تا از شر این بشر خلاص شیم

ای درود به شرفت

سلام آره خدا حتماً کمکت می‌کنه چون تو چیزی که خدا بهت داده برای اینکه سالم سلامت زندگی کنی اون یه امانته پیش تو بعد تو به جای اینکه از اکانت خدا درست نگهداری کنی اون موقع میخوای نام شکری کنی به امانتش خیانت میکنی بعد بقیه را هم تشویق
خدا خیلی کمکت می‌کنه تو همینجوری ادامه بده بعدن متوجه میشی چه با خودت کردی
انشالله خدا کمکت کنه هر مشکلی داری حل بشه تا هدایت بشی
انشالله که سالم عزیز فقد چند دقیقه چشمت ببند به کارهات فکر کن واقعا داری چه کاری عزیزجان :sob::sob::thinking::thinking::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands:

سلام aydin من طی یک متن درخواست کردم این نظرت را . اما … چرا منتشر نمیشه جای تعجب داره . اینجا می‌آییم که از تجربه دانش هم استفاده کنیم و چیزای جدید یاد بگیریم اما متاسفانه می‌بینیم برخی روزی چند پیام حاوی لودگی و مسخرگی و دلقکی میزارن و نشر هم میشه !!!

جناب شهبازی ولش کنید این بیلاقتا رو بفکرخودمون و اقتصادمون باشیم اینارو تویحهاک دارن می بینن ومزحکه اینواون هستن وقت مبارک صرف ادمای بی کفایتی کا حرف از فروش کلیه میزنه طلف نکنید

نکن بیخیال شو پول میاد میره ولی سلامتی نه انسان ها تازمانی که سلامت هستن برای چیزهایی که دارن شکر گذار نیستن !!بحث سلامتی شوخی نیست!! وام بگیر!! ولی کلیه از دست نده گیرم سولانا داشتی بعد فروش کلیه بعد بری با پول سود سولانا کلیه بخری مگه !! اگه کلیت جواب نداد فاسد شد پس دادحاضری یه عمر دیالیز بری هر دوروز به مرور پودرت میکنه خلاصه احمق نباش از من گفتن پول با سلامتی برابری نمیکنه قدر سلامتی بدون این حرف های منو خوب به یاد داشته !!!