تجربیات شخصی در بازار ارزهای دیجیتال

سلام عشق های دلم خسته نباشید:raised_fist::vulcan_salute:
امروز داشتم نظراتتون رو میخواندم که جسابی کیف کردم واقعا ممنون دست بوس همتون هستم چند تا نظر گذاشته بودید گفتم جواب بدم.
۱.گفته بود که ارز تلگرامی خریدم عوض کنم؟
بله اگه سرمایه کمی داری دوج و شیبا گزینه های مناسبی هستند انشاالله تا چند روز آینده چند ارز معنبر معرفی میکنم بخر فعلا یاد داشته باشید ارز whales بسیار عالی هست و ارز slerf تو کف قیمت بود.خیلی کم پیش میاد ارز های ایرداپ طور ارز های خوبی باشند مانند همستر و یا پیکسل ورس بعضی ها هم بعد نیستند مانند نات کوین و ایکس امپایر چون پشتوانه ی قوی داشتند ولی ارزی مانند همستر مشخص نبود صاحبش کی هست؟
۲.سال ۸۹ چگونه بیت کوین خریدی؟
سال ۸۹ در حال خواندن مجله بودم که دیدم ارزی به نام بیت کوین هست و من تصمیم گرفتن بیشتر درمورد اون تحقیق و من شهر ری زندگی میکردم🤣 شهر کوچکی هست و زیاد در مورد بیت چیزی نمیدانستند.به همین خاطر به یکی از دوستام زنگ که در اروپا بود و موضوع را گفتم به من گفت صرافی در گوشی هست و دانلود کن و از اونجا بخر. متاسفانه صرافی کلاهبردار بود حالا نمیحوام اسم ببرم ولی قدیمی ها می دانند کدام صرافی میگم خوشبختانه به کیف پولم انتقال داده بودم.
مورد ۳. تحلیل هایی که میخواستین در حال آپلود هست برای تحلیل دوج آماده باشید.
چه ارزی هایی بخرم؟ دوتا میم کوین تو این متن معرفی کردم تحلیل هم میزارم ولی اگه سرمایه زیادی داری ارز های اصلی مانند بیت و اتریوم بگیر ریسک کمتری دارند.
تحلیل هایت الکی و شانسی است.
درسته البته هی چیزی در این بازار قطعی نیست من فقط سعی میکنم نسبت به دانش خودم هوای هم وطنم رو داشته باشم
امکان داره باهاتون در تماس باشم؟
البته داداش. اگه یه ذره بیشتر معروف شم تو این اپ
انشااله صفحه تلگرام و اینستگرام خواهم ساخت.

دوستون دارم پرسود باشین

یاحق

:joy::joy::joy::joy:خدایا بسه دیگه :joy::joy::joy:

سلام خدا قوت ممنون از تحلیل بسیار خوب شما.
شما کانال تلگرامی هم دارید استاد؟

داداش تحلیل دیروز رو نگاه کن متوجه تحلیل گر اصلی با فیک میشی

خودت فهمیدی چی گفتی ؟؟؟؟؟“!!!:rofl::rofl::rofl:

داداش ریپل مشکل دادگاهش حل بشه که با وجود ترامپ هم میشه اتریوم رو هم جا میزاره حالا ببین ..

دارم ولی vip هستش حمایت بشم عمومی در اینستاگرام و تلگرام خواهم ساخت

احیانن حس نمی کنی سال 89 گوشی ها جاوا بودن :joy::joy:
چه خاکی داریم:joy::joy:

چیکارش داری بچه رو