سوال از یک تحلیلگر

آقای نینجا امیدوارم که طبق تحلیل خودتون منتظر سویی دو دلاری نشده باشید و خرید زده باشید

دوست عزیز نینجا دو طرفه تحلیل میزنه و کسی را به انتظار دعوت نکرد و پیشنهاد چیزی را نداد فقط اگه دقت کنید و خوب تحلیل را مطالعه کنید گفت اگه از باکس فلان رد بشه تا 5 و بالاتر هم میبینه و عکس این هم گفتن که از باکس فلان رد بشه 3.85 حتی پایین تر هم میبینه که اینجا فعلا تحلیل صعودی که کردن رخ داده ولی بازم تضمینی به نگه داشتن این قیمت نداره عزیز چون این ارز فقط روند صعودی را طی کرده ،من میترسم مثل ارز آربیتروم بشه که تا 11 دلار را سقف زد ولی الان مدت زیادی هست که زیر 1 دلار هست ،البته اینم در نظر بگیرید که این بازار هیچیش تضمین نداره ،ولی نگران نباش اونی روزی باشه بلاخره خدا میرسونه ،ممکنه از جایی دیگه 100 برابری ،توکلت به خدا باشه

یه ده سنتی بیاد پایین پیداشون میشه

من از شصت سنت دارمش سو یی خیلی سود میده شاید البته شاید سی بیشتر سود بده ارز دوج گاورمنت دوج و ریپل و ماگا که الان سی و چند میلیون دلار مارکتش هست بیشتر سود میدن اینها همه عالی هستند با نظر و تحقیق خودتون بخرید

بچه کووووووچه ای من همیشه هستم هر موقع دلت تنگ شد دستاتو بذار رو میز و امیدت بخدا باشه

نه داداش من حقوق یک روزم اندازه کل سویی تو ارزش داره نگران من نباش
بعدشم من کجا به کی گفتم سویی 2 دلاری؟

به نوع ادبیاتت توجه کن نه بهت میخوره تحلیلگر باشی نه کار درست و حسابی حرف من اصلا چیز بدی نگفتم فقط گفتم ای کاشک که شما هم خریده باشید و جا نمونده باشید و منتظر فرصت خریده نبوده باشید ،با این ادبیاتتون معلوم شد که چقدر پوچید