یه مقاومت روی تقریباً ۱/۷۵ داره هر زمان این مقاومت رو شکست و در تایم فریم چهار ساعته تثبیت داد لانگ کنید تا ۲/۵میره
عرض ادب و احترام ، من بخاطر روحیه خوب و نظرات مثبت بچه ها ب امید الله 240 دلار خریدم ، البته یخورده تحقیق و آینده نگری مثبت خودم هم تو خرید دخیل بود .. نیت من از خرید این ارزها این هست ک بچه هام آینده روشنی داشته باشن ، چند سال دیگ ما نشیم اون بابابزرگی ک فلان زمین رو تو سالها قبل اگ میخرید فلان تومن میشد و زندگی الان خودش و بچه ها و نوه هاش ب یارانه بنده متاسفانه … ابن ارزها هم دقیقا تو زمان ما همون فرصت زمین های خوب با قیمت خوب تو زمان خوب هستن( البته در کنار این ارزها باید ب قول دوستمون سبد مراد رو هم داشته باشیم ک ب نظر من میتونه شامل 10 یا 20 تا رتبه بالا باشه هر نفر بستگی ب میزان سرمایش سبدش رو تشکیل میده )هر ارزی ک میخری اگ نیتت این باشه مثلا فلان مسافرت رو رفتی کل پول هزینه کردی ، یا در ماه اون دو سه تا پیتزایی ک میخوری ، یا لباسی ک میخری ، نیتت اگ از خرید این ارزها این باشه و از این دید نگاه کنی ، استرس نمیگگیریم اگ ریزش کرد حتی اگ خدایی نکرده از بین رفت ولی در مقابل اگ رشد کنه اون خنده رضایت و اعتماد ب نفسه ب لبای خودمون و خانوادمون میاد ، لطفا خواهشا از روی سرخوشی کاذب قول پیش پیش به خونواده هامون ندیم ، انتظارات فضایی رو نداشته باشیم ، نمیدونم با خانممون نشینیم نقشه بکشیم ب پشتوانه این ارزها، چون اگ کوچکترین ریزشی بکنه دیگ فکر میکنیم ته خط رسیدیم آرزوهامون سوخت وووو توقع فضایی نداشته باشیم حالا اگ فضایی شدن، رفتن ب فضا هم اون موقع دست یافتنیه ولی اگ ریزش کنن اتفاقی نمیفته …بلند پروازی خوبه ولی قدم ب قدم … عذر میخوام زیاد حرف زدن بلد نیستم همینجوری هر چی تو ذهنم بود گفتم ( راستی من 3 سال پیش یک مبلغ خیلی بزرگ تو ترید از دست دادم ، از هولد کاردانو پول خوبی درآوردم ولی همشو تو ترید از دست دادم چون علمی نداشتم ) بعد سه سال دوباره تب تاب این بازار منو کشوند اینجا ،هنوز هم علمی ندارم فقط در حد خرید فروش و جابجایی … ان شاالله روزهای خوب میاد صد در صد شک نکنید چون ماها لایقش هستیم ، کامنت هارو ک میخونم بعضیا باهم جر بحث میکنن ، عزیزان ماها هممون سوار ی کشتی هستیم ، هر چی تعداد بیشتر هموطن هامون پولدار بشن جامعه بهتر میشه ،رفیقم ی بنز داشته باشه مطمئن هستم منو هم سوار میکنه ، از داشته های رفیقم منم قطعا لذت خواهم برد … در پناه الله مستدام و موفق باشین الهی ک خوشبختی مث کنه بهتون بچسبه ،الهی ک از پول زیاد اون موز میلیون دلاری رو دیوار رو هم بخرین و بخورین آمین
بهت ایمان اوردم
رفت برا خودش دیگه ![]()
![]()