سلام وقت بخیر، دوستان و اساتید محترم بنده چندین سال دارم هعی به ارزام اضافه میکنم یعنی طی این مدت فقط ورود داشتم اینجا کسی هست تجربه خروج میلیاردی داشته باشه؟ اگر هست راهنمایی کنید که به چه صورت خروجی کلی ارزی به ریال انجام شه چون ظاهرن روزی تا سقف ۱۰۰ تمن میشه خروج زد، که اگر اینطور باشه تراکنش زیاد میشه و بانک ها حساب رو بلوکه میکنن و اداره مالیات میان سراغ ادم، اگر کسی سابقه داره راهنمایی کنه ممنونم
تو میلیاردی بکش بیرون نگران بقیش نباش😂
درود ارز رو تبدیل به تتر کن و به کیف پولت منتقل کن هرموقع ریال نیاز داشتی چنج کن با حساب هرکسی که خواستی الان صرافی های بیرونم میتونن بهت کش بدن که حسابت درگیر نشه که بعدا دولت داستان درست کنه
برو ی ماشین چند میلیاردی بگیر و ارز دیجیتال پرداخت کن
اگه منظورت ۱۰۰ میلیون هست که مشکلی نداره ولی اگه منظورت ۱۰۰ میلیارده باید کم کم و به حساب های مختلف برداشت کنی
دولت گول نمیخوره نمیتونی دور بزنی ، فقط مگه بنام اعضا خانواده صرافی درست کنی و انتقال بدی به حساب اونا بعد از همه خارج کنی
من سطح سه … میتونم روزانه یه میلیارد برداشت بزنم
ماشاالله چقدر پول دارید شما … تا سقف برداشت اون روز برداشت کن روز بعد مابقیشو روز بعد هم بقیه اش تا روزهای بعد تا کامل برداشت کنید … بچه ها با این حرفها تو دل بقیه رو خالی نکنید … بخدا امثال من از دوسال پیش با کلی تبلیغ که شد برای خرید ارزهای دیجیتال همه جا میگفتند خوبه بخرید با تمام سرمایه زندگی مون پول خونه ماشین زمین … وارد شدیم الان هم تمام دارایی ما رو کشیدند بالا کلی سرمون کلاه رفته از تمام پولمون شاید یک صدمش بزور باقی مونده حالا مجبوریم صبر کنیم تا دوباره بازار داغ شد شاید پولمون اگر خدا خواست برگرده … وگرنه که منو وامثال من ورشکسته هستیم و سرمون کلاه رفته حسابی … پس لطفاً با این حرفها دل ماها رو نسوزونید بیشتر از این … چون خیلی ضرر کردیم چند ساله پولمون رفته بر نگشته … ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
نمی دونم چرا اینا شدند دلسوزتر از مادر برای ما !!! ![]()