درود دوستان یه پیشنهاد دارم واسه کسانیکه که فقط دارن مینالند از پپه دو همش میگن بدبخت شدیم بیچاره شدیم دوست عزیز صدای تو رو که سازنده پپه دو که نمیشنوه فقط فاز منفی وارد این صفحه میکنید باعث ناراحتی باقی دوستان میشید یه ریسکی همه ما انجام دادیم حالا یا برد میکنیم یا باخت حداقل باید پای ریسکی که کردیم باستیم در ضمن هرریسکی تاوان داره دار تا به سرانجام برسه و نتیجه بگیرد پس محکم پشته ریسکی که کردید بایستید بدرود
حرف حق.درست میگی مسافرزمان داداش گلم🌹 منم این آخری خیلی ناله کردم ولی ب قول شما غیرازاسترس و ناامیدی واسه دوستان چیزی ازتوش درنمیاد. کسی نیومد بگه برو فلان ارزو بخر حالا ماهم ک خریدیم ریسک کردیم ب قول شما. دیگ حرفو حدیثیم نبایدباشه.
بازم من ب نوبه خودم عذرخواهی میکنم ازهمه:folded_hands:![]()
فقط حرف آخرم. ایشالله تاشب عید عمری باشه زنده باشیم خوشحالی همه بچهایی ک جدید خریدن یا رفیقای قدیمی ک مث خودم 11ماه تمام ب پای این ارز واستادن. دلشون شب عید خوش بشه. و کارت پولشون باپپه2بترکه. بزنید لایکو ک روحیه بره بالا… ![]()
![]()
![]()
![]()
خاک پاتونم کوچیک شما محمدکمالی از مشهدمقدس:heart:![]()
عشقی داداش انشالله که حرکتی بزنه شما هم شاد شی❤️
سلام آقا کمالی اینجا همه شمارودوست دارن
دیروز قبل شمایکی ازدوستان بداسترسی داد به همه گفتش اسکمه فلان
یک ساعت بعد دیدم شما مثل بمب ترکیدی ناراحت شدین
ناراحت نباش صددرصد خوشحالی شمارو اینجا جشن میگیریم
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
درود داداش گلم امیدوارم دل خودم و شما و همه دوستان بزودی شاد بشه که شک ندارم یه همچین اتفاقی می افته وامیدورارم دم عیدی هیچکدام از ما ها شرمنده خانواده هامون نشیم بدرود
من هم با نظر شما موافقم..
فداتشم سعید داداشم:face_blowing_a_kiss:![]()
![]()
آمین. یاعلی داداش:face_blowing_a_kiss:![]()