شروع آلت سیزن

حداقل بزارید نصف ریزش خودش جبران کنه بعد جشن و پایکوبی بگیرید بابا از ۱۸ دلار ریزش کرده تا ۱ دلار بزارید بیاد ۹دلار بعد جشن بگیرید ما بیشتر از شماها خوشحال میشیم این ارز رشد کنه ما که بخیل نیستیم دلسوز سرمایه شماها هستیم تابحال به هیچکسی نگفتیم فلان ارز بخر یا فلان ارز بفروش فقط چیزی که می‌دونستبم اینجا به عنوان نظر شخصی بیان کردیم

جیبتون پر دلار

شمارو۱.۴به همه میگفتید میره تائه دلار الان تانزدیک سهدلار رفت پس یااگاهی نداری بایدبری یاعمدا اینکارومیکنی رفت بالاداداش چیمیگی بانظرقبلیت هرکس رو۱.۴فروخت الان بدبخترشد

دوست عزیز ، خواهش راه ی سری از ادمای این کشور رو خاطره سازی نکن ، که فقط این ها هستن ک میتونن ما رو ب بهشت ببرن

سامان ذات تو برا همه مشخص هست.نه تنها اینجا بلکه تو همه صفحات می‌دونن تو چه گ.وهی هستی!!!بیشرف تو همون آدمی هستی که تو صفحه دوج کوین هر روز شعرور میگفتی که ایلان ماسک داره جیبتونو رو خالی می‌کنه نخرین نخرین،اونموقع ۱۰سنت بود از وقتی ۲۰سنت رو رد کرد دیگه پیدات نشد؟؟؟تا ۴۰سنت هم رفت،بدبخت اونی که با حرف تو خریدوفروش می‌کنه!!!تو همون خری هستی که به همه بیلی و‌مایرو و سی‌ار وی و په‌په۲رو پیشنهاد می‌دادی بخرن الان ۸۰درصد همشون منفی خوردن،بعد خودتو دلسوز میدونی؟؟؟!!!:joy::joy::joy:مگه نگفته بودی منبع دارم که داره از صرافی ها حذف میشه؟؟؟از کدوم صرافی حذف شد؟؟از منبع خبر و دوستان فرانسویت چخبر؟؟؟؟مگه همین صفحه توکن ۴۷رو به همه معرفی نمیکردی؟؟؟؟الان۹۰درصد تو ضرر هست چرا چیزی دیگه نمیگی؟؟؟؟از تو بیشرفتر ،عقده‌ای‌تر،بی‌شخصیت‌تر و دروغگوتر در این اپلیکیشن نیست،بعد میای میگی ما دوستدار شما هستیم ؟؟؟:joy::joy::joy::joy:

تو که ریدی با نظراتت

تا ۲ هفته پیش میگفتی اسکمه بعدم باد مینداختی تو قبقبت میگفتی لیست ارزهایی که ما اسکم اعلام کردیم. ما کی هست حالا؟

خودتو سوراخت🤌

دکمتو بزن سامان صادقی

خیلیا به خاطر تو ضرر کردن و به خاطر حرفای تو روی ۱.۲ فروختن

پس الان اینجا دیگه چرت و پرت نگو برو همون صفحه بیت کوین تا همونجا سوراخت و گشاد کنن

فشار نخور سوسيس بخور . كم كم داري رنگ عوض ميكني. قشنگ زير پوستت داره ميسوزه . بشين و بالا رفتنشو نگا كن و نفرين آدمايي رو كه دلسرد كردي و فروختن پشت سرت حس كن . خيلي حرف داريم برا گفتن منتها اينجا نميشه عزيزم👌🏼

ریدم تونظرشخصیت

آدم پر رو همیشه زبونش درازه . تو خودت چند شب پیش گفتی تا زمان مراسم ترامپ لال میشم و چیزی نمیگم .

درضمن اگه به ۱۷ برسه باز زبونت درازه باز میگی بابا هنوز چیزی نشده ، تازه رسیده به سقف قبلیش .

یه توصیه برات دارم . برو پیش روانشناس بگو من کلا منفی بافم و خیلی حال میکنم این موج منفی رو به اطرافیانم انتقال بدم . شاید زهر موشی چیزی بهت داد و … :joy_cat:

عجیبه شبیه آدما حرف زدی

برو فعلا تو صفحه ککنیوس اونجا یکم برا همه سخنرانی کن اونجا اوضاع خرابه منم میام

تا به حال به کسی نگفتی ارز بخره؟؟؟:rofl::rofl::rofl::rofl:
کل صفحات رو یه زمانی پر میکردی با بیلی،مایرو،سی‌آر وی،په‌په۲!!!اینارو خاله من تبلیغ میکرد؟؟؟الان که همشون بالای ۹۰درصد تو ضرر هستن میگی من تا حالا تبلیغ نکردم ؟؟؟؟کاش یکمی شرم داشتی بی‌بته!!!تو بخیل نیستی؟؟؟؟تو داری از حسودی جرررر میخوری

۹دلار زیاد خوشحالی نداره ۹۰ دلار خوشحالی داره که احتمال اگه به این برسه شما سکته رو زدی .

آدم کثیفی هستی .
انگار آلزایمر داری !! تو نبودی میگفتی اسکم هست و بفروشید اونم روی 1/4 و حتی 1/2
میدونی مدیون اونایی که فروختن و ضرر کردن هستی .
بخدا اگه لال بشی و حرف نزنی حداقلش برلی خودت و خانوادت فشح و نفرین نمیخری