حداقل بزارید نصف ریزش خودش جبران کنه بعد جشن و پایکوبی بگیرید بابا از ۱۸ دلار ریزش کرده تا ۱ دلار بزارید بیاد ۹دلار بعد جشن بگیرید ما بیشتر از شماها خوشحال میشیم این ارز رشد کنه ما که بخیل نیستیم دلسوز سرمایه شماها هستیم تابحال به هیچکسی نگفتیم فلان ارز بخر یا فلان ارز بفروش فقط چیزی که میدونستبم اینجا به عنوان نظر شخصی بیان کردیم
سامان ذات تو برا همه مشخص هست.نه تنها اینجا بلکه تو همه صفحات میدونن تو چه گ.وهی هستی!!!بیشرف تو همون آدمی هستی که تو صفحه دوج کوین هر روز شعرور میگفتی که ایلان ماسک داره جیبتونو رو خالی میکنه نخرین نخرین،اونموقع ۱۰سنت بود از وقتی ۲۰سنت رو رد کرد دیگه پیدات نشد؟؟؟تا ۴۰سنت هم رفت،بدبخت اونی که با حرف تو خریدوفروش میکنه!!!تو همون خری هستی که به همه بیلی ومایرو و سیار وی و پهپه۲رو پیشنهاد میدادی بخرن الان ۸۰درصد همشون منفی خوردن،بعد خودتو دلسوز میدونی؟؟؟!!!مگه نگفته بودی منبع دارم که داره از صرافی ها حذف میشه؟؟؟از کدوم صرافی حذف شد؟؟از منبع خبر و دوستان فرانسویت چخبر؟؟؟؟مگه همین صفحه توکن ۴۷رو به همه معرفی نمیکردی؟؟؟؟الان۹۰درصد تو ضرر هست چرا چیزی دیگه نمیگی؟؟؟؟از تو بیشرفتر ،عقدهایتر،بیشخصیتتر و دروغگوتر در این اپلیکیشن نیست،بعد میای میگی ما دوستدار شما هستیم ؟؟؟
تا به حال به کسی نگفتی ارز بخره؟؟؟
کل صفحات رو یه زمانی پر میکردی با بیلی،مایرو،سیآر وی،پهپه۲!!!اینارو خاله من تبلیغ میکرد؟؟؟الان که همشون بالای ۹۰درصد تو ضرر هستن میگی من تا حالا تبلیغ نکردم ؟؟؟؟کاش یکمی شرم داشتی بیبته!!!تو بخیل نیستی؟؟؟؟تو داری از حسودی جرررر میخوری
آدم کثیفی هستی .
انگار آلزایمر داری !! تو نبودی میگفتی اسکم هست و بفروشید اونم روی 1/4 و حتی 1/2
میدونی مدیون اونایی که فروختن و ضرر کردن هستی .
بخدا اگه لال بشی و حرف نزنی حداقلش برلی خودت و خانوادت فشح و نفرین نمیخری