همسرم طلاق گرفت ازم بچه هارم ورداشت رفت !
کریپتو زندگی منو داغون کرد ولی من کم نمیارم
تا تهش اینجا هستم
یه پراید کهنه خریدم شب ها داخل ماشین میخوابم دستشویی میرم پارک و واسه حمام میرم استخر
ولی مطمئم به زودی با رشد سولانا میرم یه خونه خوب میخرم یه ماشین خوب میخرم و یک کلیه نژاد اروپایی میخرم !
چهارشنبه وقت عملجراحی اهدا کلیه دارم البته اهدا که اسمشه در حقیقت یک میلیارد تومن فروختم !
خیلی ترس دارم از دکتر و بیمارستان فقط برام دعا کنید من فقط شما مردم رو دارم فقط به عشق شما کامنت میزارم
خدایا شکرت عاقبت همه رو بخیر کن
دادا ی جعبه شیرینی بگیر با خودت آشتی کن یکبار نهنگ ایرانیی یکبار ی بدبخت کلیه فروش یبار میگی بخرید بخرید یبار میگی سولانا همه چیزتو گرفت نشستی بسته بسته سیگار میکشی
خدا شفا بده
بعد کارهای عمل کلیه، حتما برو پیش روان شناس، البته بعد از اینکه درس و مشق هات رو نوشتی
ان شاء الله هر جا هستی از اینترنت و دنیای مجازی دور باشی
اگه واقعا راست گفته باشي بيچاره همسرت ! خوب شده ازت راحت شده
كله پوك احمق فك ميكني كليه خودتو اهدا كني بعدا ميتوني پيوند بدي؟ مگه پرتقال تامسوني؟؟؟؟!!! هزاران نفر بعد پيوند ، پيوند و پس ميده بدنشون و فوت ميكنند . كاري كردي حالمون از پول ب هم بخوره
اگر واقعا حرفت راست باشه نه شوخی
این رو بدون که من کلیه ام را نه با یک میلیارد تومن که حتی با سرمایه ایلان ماسک هم عوض نمیکنم.
برای چی پول در میاریم؟
برای اسایش روح و روان و جسم
و تویی که روح روانت را فروختی لااقل جسمت را نفروش
ارزشش رو نداره
برو دنبال یادگیری تکنیکال اونهم نه در رمز ارز بلکه در فارکس
ترید رو اصولی یاد بگیر و بعد میبینی که در عرض یک سال کل ضرر برگشت.نکن نکن اینکارو با خودت و زندگیت
فقط میتونم بگم مغز نداری😐منم تو این بازار زیاد معامله میکنم اتفاقا سود زیادی هم بردم ولی هیچ وقت خر بازی در نیاوردم کلیه مو بفروشم
همه کارای دیگت و طلاق زنت یه طرف،فروش کلیه یه طرف؟! پشیمون نمی شی اونوقت؟