راهنمایی در مورد سوال

دوستان عزیز به جای این که رو اعصاب همدیگه برید لطفا خودتون برای خودتون یه استراتژی داشته باشید و چند تا ارز خوب داشته باشید هرکس یه اخلاق داره الان نینجا یه نظر میده من به چیزی میگم فرشاد و عنکبوت هم هر کدام نر خودشون رو دارن من به شخصه با حرف هیچکدام خرید و فروش نکردم ارزهای سویی سی ماگا مانتا دوج ریپل جلمر وان چین لینک و و هم دارم تعصب هم رو هیچکدام ندارم بعضی هاشون سه وبعضی تا ده برابر از همین نقطه جا دارن برای سود نینجا میگه از چند ماه آینده بازار می‌ره تو سود بزرگ من میگم تا اواخر اردیبهشت هشتاد درصد رو نقد میکنم فرشاد یه چیزی میگه عنکبوت هم نظر خودش حالا تصمیم گیرنده اصلی خودتون هستید خواهش تایید

درود بر شما همه مون اومدیم پول در بیاریم حالا یکی مثل نینجا یا فرشاد اوضاع مالیشون بهتره و قدیمی تر تو بازار چهار نفر هم با پول کمتر انشالله همه با سودهای خیلی کلان خارج شویم هیچ چیز بهتر از سلامتی و آرامش نیست

من کوچک همتونم
وضعیت مالی همچین خوبی هم ندارم
قدیمی این بازار هم نیستم
اما ی چیزی میگم تو این بازار پولی بیارید ک حیرون این پول نباشید چون تیغ دولبه هست ممکنه کلا از دست بره یا ممکنه سودی باورنکردنی رو نصیبتون کنه
دوم اینکه مسئولیت اول و آخر سود و زیان خودتون هستید پس بدون تحقیق وارد نشین
سوم لازمه این بازار صبر و شجاعت هست مخصوصا صبر پس لطفا جوگیر نشین
اینجا کامنت آزاده هرکسی ی چیزی میگه
اما شما مثلا اگر مطمئن هستی سویی تارگت ده دلار رو میزنه دیگه نباید برات مهم باشه ۳.۵ بخری یا ۳.۸ دنبال ده سنت بالا پایین نباش اگر ترید لحظه ای می‌زنید که بحثش جداست باید آموزش دیده باشید
امیدوارم خدا به همتون اول سلامتی بده بعدش هرکی هرچی میخا
موفق باشید عزیزان :folded_hands::victory_hand::eagle::rocket: