دوستانی که میگن ما این ارز در ۲۵ دلار میفروشم بر چه اساسی این میگن چه کسی بهتون تضمین داده که این ارز میرسه ۲۵ دلار ؟؟
دوس داریم بدونیم آیا از ته دلتون این میگید یا اصلا این ارز ندارید و چاخان میکنید ؟ چون در دو ماه گذشته که ریزش کرده تا قبل پامپ دیشب این اکانت ها فعال نبودن اینجا:thinking:
این سامان فک کنم دی ماه و بهمن ماه سال قبل کلا صفحه دوج کوین بود زمانی که دوج کوین حدود ۱۰سنت بود،هر روزم حرفش این بود که ایلان ماسک داره جیبتونو رو خالی میکنه،یکمی عقل داشته باشین با این همه سکه میخاد تا کجا رشد کنه،تا دیر نشده بفروشین ما صلاح شما رو میخواهیم ،از وقتی که دوج به ۲۰سنت رسید دیگه صفحه دوج کوین نیومده،تا ۴۶سنت هم رفت،ببینید باعث ضرر وزیان چقدر شده،حتی اگه یه نفر با حرف این فروخته باشه.
۵,۶ماهه هر صفحه رو باز میکنی سامان این ارزها رو داره تبلیغ میکنه:بیلی،مایرو ،سیآر وی،پهپه۲, همشون بالای ۷۰درصد منفی خوردن
سامان تا همین چندروز پیش کل صفحه بیتکوین رو پرکرده بود شورت گرفتم تا ۵۸هزار دلار هم سقوط میکنه.الان هم ازش بپرسی میگه نه من لانگ بستم ،درحالی که همه حرفاش هست.
سامان همون آدمی هست که تا دیروز توکن ۴۷رو همینجا تبلیغ میکرد الان ۹۰درصد ریزش کرده،
سامان همون آدمی هست که میگفت با منبع میگم که از فلان صرافی ها داره حذف میشه!!!سامان یه ماهه قراره اسم منبع رو بگه،اصلا از کدوم صرافی حذف شد؟؟؟از اون روز هم ۴تا صرافی لیستش کردن
سامان براساس تیم تحقیقاتیت تارگت زیر ۱دلار داده بودی چی شد؟؟؟!!!
سامان با این شعروراش حتی یه عدهای رو باعث شد با ضرر اینو بفروشن،در حالیکه با یه نوسان گیری پلهای،الان میتونستن به پول خودشون برسن.سامان اینارو جواب بده،تا نموداری که براش دارم رو اینجا آپلود کنم ببینی تا کجا و چرا خواهد رفت