تحلیل رفتار نهنگ‌ها در بازار

۶تا ۱۰ ژانویه منتظر هیچچچچ نباشید کیف پول نهنگ هارو چک کردم از ۵ ساعت پیش تا حتی دیروز پری روز هممممش فقط ریز ریز فروش بود!!!اینی قبل پامپ دارن میفروشن ؟؟؟

15 تا 20 ژانویه طبق تکنیکال یه پامپی تا محدوده 0.064 وجود داره خواهشا مردمو گمراه نکن، البته بیننده باید عاقل باشه

نهنگا قبلا خریدهای خودشونو انجام دادن دوست عزیز کم دوستان رو گمراه کن. در کل با این همه پیام های بی معنی شما منظورتون اینه این ارز اسکم هستش درسته؟ اگر اینجوری فکر می کنین چرا این ارزو رها نمی کنین؟

سلام واقعا نقطه خروج رو بر چه مبنایی باید گذاشت

اگر تا ۲۰ ژانویه 064نشد چی ؟؟؟برای بعدش اگر نشد خودت چیزی بگو چکارت بکنیم چی بهت بگیم ؟؟.

بخدا نمیدونی نهنگ چی هست کلا

همه میفروشیم ان شالله همش رو خونه شما خرج میکنیم

میتونی زیر نافش رو بخوری تسلا

مشکلی نیس با صراحت کامل قبول میکنم اون موقعه شما درست میگین، ولی اگر تا اون موقعه پامپ کرد تا اون محدوده شما میخواین چکار کنین!؟ اون موقعه باید شما این صفحه رو ترک کنین قبول می کنین؟؟

بر مبنای نمودار…باید نقطه های اوج و ورود خروج کندل ها تو تایم فریم ماهانه چک کرد، البته خبر فاندامنتال تاثیر زیادی بر نمودار خواهد داشت…

چشم اگر تا ۲۰ ژانویه پامپ کرد تا ابد دیگه چت نمیکنم میام همینجا از همه معذرت خواهی میکنم خوبه؟؟؟؟؟ولی یادت نره هاااا

تو منو از نزدیک ببینی دودستی خونتون رو با آدماش تحویلم میدی بچه خوشگل تو مجازی گنده ایی آدرسو شماره و همه چی بدم تو واقعیتم همینی ؟؟؟

آدرس و شماره تلفن واقعی بده آدرس شماره تلفن واقعی میدم ببینیم کی میاد خونه کی ؟؟؟حرف که باد هواست