پیشنهاد خرید ارز دیجیتال: راهنمایی

دوستان ریپل اشباع شده ، یه نگاه به مارکت کپش بندازین، از عقلتون کمک بگیرین و احساسی تارگت ۶ دلاری ندین
واسه اینکه ریپل بشه ۶ دلار مارکت کپش باید برسه به اتریوم یا سکه بسوزونه
شدنیه به نظرتون ؟ عقلتون چی میگه ؟ اگرم عقل ندارین که هیچی تارگت ۲۰ ۳۰ دلاری بدین دلتون خوش کنین

بله شدنیه نظر نده :-1:

شدنيه همه همين ٢دلار مثل شما ميگفتن ديديد كه به راحتي شد شما برو شت كوين بخر ما هم داريم اينجا نيا نگران ما هم نباش

شما تازه واردم هستي ريپل بايد دوم بازار باشه نه اتريم به زودي اين انفاق خواهد افتاد

دوره ليدري اتريوم روسيه تمام شده نوبت سلطان ريپل امريكايي هست اين و از روش چند بار بنويس و حتما اين و از من يادگاري نگهدار

اولا سطح اشباع رو RSI تعیین میکنه نه هوای دل شما. در همین لحظه RSI=58.52 که بیانگر سطح خنثی است.
دوما xrp باید یه قیمت 7.59 برسه تا به اتریوم برسه.یکم محاسبه کنی بد نیست. سوما برای افزایش قیمت لزوما توکن سوزی لازم نیست، بحث عرضه و تقاضاست، ممکنه تقاضا بره بالا.

من که خودم جفتشو دارم ولی باش تا ریپل به اتریوم برسه :wink: شبکه ای که اتریوم داره خود بیتکوینش نداره، این یه حقیقته و ربطی به روسی و چینی و امریکایی نداره.
آدمای تعصبی هیچ وقت پیشرفت نمیکنن
شما هم تعصب این ارزو بکش ارث باباته انگار
میخوای بدونی چه بلایی سر آدمای تعصبی میاد ؟ برو یه سر صفحه ی شیبا میفهمی :smirking_face: هر روز دارن تارگت ۱ دلاری میدن

باش تا بشه :rofl: ببخشید یادم نبود ریپل ارث پدرته

در ضمن من هر جا بخوام باشم هستم ربطی نداره به تو
تو تعصبتو بکش

خوبه
خوش به حالت
نداری راحتی

توام اگه به زندگیت یگم فکر میکردی الان وضعت این نبود

توام اگه به زندگیت یکم‌فکر میکردی الان وضعت‌این نبود