انتقاد از پامپ‌های بی‌اساس و رویاپردازی

با سلام و عرض ارادت
در قسمت تحلیل ها نمودار هفتگی مارکت توتال را بارگذاری کردم و کاملا واضح هستش که مسیر بازار به کدوم جهت خواهد رفت و بزودی شاهد مارکت ۵ تریلیونی و ادامه ماجرا خواهیم بود که دوستان بر اساس اون چارت می‌توانند تصمیم خود را در مورد هفته های آتی بازار بگیرند.

۹۹۵۰۰ فعلا در دسترس هستش و با شکست اون به سمت ۱۱۰ هزار دلار و ۱۲۰ هزار دلار گام خواهیم برداشت و بنده اعتقاد دارم که در ۱۲۰ هزار دلار توقف داشته باشیم تا آلت کوین ها رشد مرحله بعدی خود را انجام تا به ایستگاه بعدی برسند.

منتقدین ،، اگه نظر و یا انتقادی دارید لطفا ، همین ۹۹۵۰۰ و ۱۱۰ و سپس ۱۲۰ را نقد و بررسی کنید ،، قطعا اگه منتقد هستید پس صاحب درک از روند بازارید من مسیر فعلی را اینطوری در نظر گرفتم و می بینم شما اگه مسیر دیگه ای را می بینید با اما و اگر نگید که میشه یا نمیشه

نمی‌دونم چه تعداد از شما در فصل بولران قبلی یعنی ۲۰۱۹ ، ۲۰۲۰ در این بازار حضور داشتید و دوستانی که از قبل بودند متوجه صحبت هایم بیشتر می شوند و افراد جدید قطعا دچار سردرگمی و اختلاف نظر با بنده و خیلی از دوستان شدند

عزیزان در فصل بولران بعد از هاوینگ‌ چند مرحله صعود در بازار شکل میگیره که دقیقا با انتخابات آمریکا همزمان و برنامه ریزی شده است.

مرحله اول که با رشد بیت کوین و سایر ارزهای رتبه بالا و میم کوین ها انجام شد و شما شاهد رشد خیلی از ارزها بودید مثلاً ریپل ، استلار‌ ، سویی ، هدرا ، دوج کوین و سایر ارزها
در این مرحله که گام اول هستش ارزها با ریتم کند رشد و وارد اصلاح کنی خسته کننده میشوند که مثلاً دوج کوین از ۱۰ سنت تا حوالی ۵۰ سنت صعود کرد و تا ۳۰ سنت اصلاح خورد.
گام بعدی صعودی با ریتم تند و با تایم اصلاح کوتاه مواجه خواهد شد و در گام آخر فصل بولران تمام ارزها بصورت دیوانه وار جهش خواهند داشت که انشالله در آینده که تقریبا اردیبهشت و خرداد ماه خواهد شد شاهد این موضع خواهید بود و هرکس در سبدش تعداد ارز بیشتری داشته باشه بیشترین سود را از آن خود خواهد کرد.

بهرحال این ماهیت کلی بازار و هر فصل هستش که باید قبل از ورود به این بازار با این ماهیت آشنا و درکش کنید

تایم اصلاح ها هم همین شکلی هستش بازار بصورت آهسته و آرام اصلاح می‌کنه و هیچ کس خبردار نمیشه و همین موضوع باعث میشه که اکثر افراد به امید صعود دوباره بازار فروشنده نباشند و امیدوار به برگشت دوباره ، که بعداً متوجه می شوند باز دوباره اصلاح بیشتری انجام میده و در پایان اصلاح بزرگ.
اکثر افراد در اوج بازار قبلی که ۶۹ هزار دلار بود امیدوار بودند که بازار سریع برگشت میخوره و اکثر این دوستان تازه وارد و آشنایی با مقررات کریپتو نداشتند و تا ۱۷ هزار دلار با بیت کوین و چارت ها زندگی کردند.

و این داستان بازم در اوج فصل جاری برای خیلی ها تکرار خواهد شد و خیلی ها سرمایه های عظیمی به هوای سودهای کلان در نقطه پایانی بولران صعودی بازار ۲۰۲۵ وارد کریپتو خواهند نمود که امیدوارم شما دوست عزیز اون نفر نباشی و جزو افرادی باشی که به موقع ورود کرده و خروج بزنی.

شب خوش

استاد یعنی ریزش سنگین نداریم
مثلا بیاد روی قیمت ۹۲یا ۹۳ هزاردلار ؟
ممنون میشم جواب بدین من الان منتظرم بیینم اگه بیشتر از این پاین نمیاد معامله فیوچرز باز کنم
البته حس خودم میگه بیشتراز ۹۷ پاین نمیاد و‌ تا ۱۱۲هزار بالا میره دباره معامله گر های فیوچرز گول میزنه دباره میاد ۹۸ هزار بعد یه کله میره ۱۲۰ هزار
استاد آیا این تحلیل من دروسته یا تا شنبه آینده صبر کنم ؟؟

جناب بختیاری پایان بولران ، اردیبهشت ماه تا خردادماه هستش ، ممنون میشم بگین

تو این مقطع بازار فیوچرز حماقت تمام هست ، پولت خاک میشه
دوماً تا جایی که می‌دونم آقای بختیاری گفتن هولد و اگر فیوچرز کار می‌کنی مطالب شون رو نخونید که اشتباه برداشت میکنید و بعد میان میگین شما گفتین

دوستانی مثل شروین و مهرداد و پیشگو و … که همشون یا دو نفر با چند اکانت هستن ، یا همه تو یه تیم هستن فقط به بختیاری مینازن و می‌خوان تخریب کنند
در صورتی که تا جایی که من میبینم جز چرت و پرت یه تحلیل جامع و محکمی ندادن
بختیاری که حتی به اشتباه این تحلیل رو گذاشتن که اتفاقا گفتن خبری از ۷۰ و ۸۰ بیت نیست و تا فلان تاریخ صعودی میشه و به آینده درازا موکول نکرده ، شما هم زحمت بکشید تحلیل خودتون رو بزارید تا حق و باطل و اینکه نیت بد و تخریبی ندارید معلوم بشه

مردم هم میبینن و طرف رو طرد میکنن
علی برکت الله

همیشه امشب همچنین بریزه که دیگه تحلیل نکنی با پول مردم هم بازی نکن. امید الکی هم نده بزار بازار اصلاح بده بعد بگو صعودی هست
کدوم احمقی بیت صد هزاری میخره که یک به یک بشه ۲۰۰ هزار و یک به دو بشه ۳۰۰ هزار

واقعا جای تعجب داری که نمیدونی یک لول قیمتی یک ناحیه عرضه ذهنی هست تفکر هم یکم خوبه

کار کردن با فیوچرز حماقت محضه زیرا فیوچرز هرگز تابع تکنیکال نبوده فیوچرز طابع سود صرافیهای بزرگ عمل میکند بطور مثال الان که ببت روی 98500 هست و بازار تکنیکال بشما میگه بازار صعودی است و… تعداد اکثریت روی بارار صعودی میبنند اما صرافیهای بزرگ با توجه وابسته به هوش مصنوعی تشخیص میده مثلا 300میلیون دلار روی صعود بازار بستن و 100هزار دلار روی نزول بدون شک این بازار را حتی با شدو نزولی میکنه تا اون 300میلون دلار ها لیکوئید کنه جمع کنه نهایتا مقداری به اون کسانیکه روی نزولی بستن میده برای کار کردن فیوچرز باید به 2عامل مهم مسلت باشید 1 اگاهی کامل از صرافیهای بزرگ ومقدار و اهرم. مقدار پول وارد به بازار در هذ دو جهت نزولی و صعودی2_تسلط کامل بر راادشانسی بازار اما دوستانه توصیه میشه فعلا در این اشفته بازار تا اطلاع ثانوی هرگز وارد فیوچرز نشوید زیرا این روزها بشدت بازار فاندا داغه

آقای بختیاری بارها گفتن تو هر مطلبی ک میذارن ک تحلیلاشون بیشتر برای هولدرا هستش ن فیوچرز کارا اکثر در مورد هولد کردن مطلب می‌ذاره…بازم شاید جوابتو داد ک چیکار کنی

برای افراد بی تربیتی مثل تو و امثال تو،نه تنها خوبی نباید کرد بلکه باید کاری کرد که همیشه در فقر اطلاعات بمونید تا کما فی سابق فقط تماشاگر باشید، اتفاقا من تصمیم گرفتم هرگز در مقابل توهمات عکس العملی نشون ندم و شاید جوری تکلم کنم که تاییدی برای رفتارها و انتظارات شماها باشه،در نهایت درست میگی،البته من با اون افراد کاری ندارم،فقط خودمو میگم، من هیچ چیزی بلد نیستم و حتی سواد هم ندارم و به زور سیکل رو گرفتم و در مقابل شما که به ۵زبان دنیا تسلط دارید و لابد معدل لیسانستون ۱۸بوده و از سن ۲۵ سالگی عضو هیئت علمی دانشگاه بودید و از این سمینار به اون سمینار در حال ترددید،کلامی برای گفتن ندارم و شماها درست میگید و بازار صعودیست و آلت سیزن هم مرحله ی اولش تمام شده و مراحل بعدی هم در راهند و حجم بازار بنا به گفته های شما تا برج ۲، سال دیگه ۳۰تریلیون میشه،

عالی بود اما بیشتر ارزها آبان و آذر صعود نهایی رو دارند، آذر ماه پایان بولران

هزار رحمت به اجدادت. واقعآ تحلیل درستی است بازم هزار بار رحمت به اجدادت

ازنظر شما هرکس هشدار ریزش و واقعیت بازار رو بگوید چرت و پرت گفته و کسی که مدام تارگتهای فضایی میده استادی قابل احترام است معلومه هنوز اول راهی عزیزم
کباب پخته نگردد مگر به گردیدن
این بازار کریپتو که هنوز خیلی عمری نداره خیلی باید استخوان خرد کنی تا بفهمی چی می گم اینایی که می گی از نوع جمله بندی ونوع ادبیاتشون معلومه که تو یک تیم نیستن و یک اکانت هم نیستن فقط چون بالا وپایین بازار رو زیاد دیده اند و نگران گیر کردن هموطنشون اون هم با این همه مشکلات امروز جامعه هستند دلسوزانه هشدار می دهند که یکی مثل تو که چشماتو بستی و فقط به آرزوهای دست نیافتنی خودت فکر می کنی و رویا می بافی می نمایی تو سقف خرید نزنی که دو سال منتظر اصل سرمایه ات باشی قربانت برم
ببین بیت کوین چند بار تست کرد نمی تونه دیگه بالای ۱۰۰بره چون بار روانی سنگینی رو ۱۰۰ایجاد شده
خدا توفقیت بده

ما شنیدیم بخاطر کرونا بیت به 17هزار رسید…

اول میخوام یه تشکری کنم ازت جناب بختیاری بابت راهنمایی هایی که واقعا خیلی درسته و با دلیل مدرکی که بدون چشم داشتی در اختیارمون میذاری.درسته من شاید خیلی سرمایه نذاشتم برا خرید ارز.ولی همون حدود ۱۰۰ دلاری ک بعد راهنمایی شما خرید زدم توو ارزی مث دوج کویین حدود ۸۳ درصد. یا سویی که حدود ۹۴ درصد توو سودم تا به الان.و دوما که دمت خیلی گرم که با وجود همه سم پاش هایی ک هستن بازم همچنان پرقدرت رو به جلو در حرکتی.مشتی هسی و دوس داشتنی❤️