سرنتورک: نقطه ورود و خرید

درود بعضی از دوستان حرف از صبوری میزنند بعضی مواقع صبر تو این بازار جوابگو نیست در 30 ارز اول مارکت جوابگو در شرایط خاص وگرنه نقطه ورود و خروج مهمه دوستان چند مثال میزنم که کسانیکه تو این مارکت بدون علم و تحلیل وارد شدن شدیدا ضرر دادند و صفر شده سرمایه که داشتن شما باید یاد بگیرید که به استاپ لاس(حد ضرر)پایبند باشین همیشه به دوستان میگم حد سود خودتونو با مداد بنویسین تا با روند بازار سود بالاتر بگیرین اما حد ضرر با خودکار بنویسین تا پاک نشه و پایبند باشین مثال ارز تومی نت(tomi) ارز آکروپلیس(akro)ارز میرور پروتکل(mir) ارز لونا کلاسیک یا همون ترا(lunac) که یک زمانی ارز 5 مارکت بود و غیره… پس فک نکنین همه ارزها به سقف قبل خود باید برسن.
این بازار به ما بدهکار نیست از ما تازه سرمایه ما رو هم میگیره اگر قواعد بازی بلد نباشید و با تجربه و کم کردن ریسک و مدیریت سرمایه یاد نگیرید بازنده خواهید بود.
همه اساتید و دوستان عزیز میدونن این مسائل.
شرمنده اگر این شاگرد کوچیک همه هموطنانم چند نکته کوچیک گوش زد کردم با دانش اندکی که دارم امیدوارم مفید باشه و خواهش میکنم حتما بجز فاندامنتال و مارکت ارز حتما دوستان تازه وارد پرایس اکشن یاد بگیرن و واگریهای مثبت و منفی چارت تا بتونن درصد ریسک پایین بیارن.

دقیقادرست میفرمایید .من خودم لونا کلاسیک ۱۰۰دلاری خریدم روز بعدش قیمتش ۱تومن حساب کنید ارزی که قیمتش بالای بک میلیون تومن بود ظرف مدت چنددقیقه شدیک تومن تمام.سال ۱۴۰۰ ارز سرنتورک بعضی‌ها خریدندهرعدد۱۷سنت یا۲۴سنت الان قیمتش فکرکنم۰۰۳باشه.متاسفانه حرص وطمع بد آفت وبیماری هستش که جلویه موفقیت میگیره دوستان واقعا سیو سود وحدضرریادتون نره.درپناه حق.درضمن پیشنهادی دارم جسارت نشه ، نیت کنید درصورت سودکردن درصدی هرچندکم به نیازمندان کمک کنیم البته نزدیکان دراولویت.درپناه حق

هیچ علمی نداره این بازار.ارزی که اصلا فکرشو نمیکنی وتحلیلهای شما میگه اون ارز ریزش میکنه،یکهو در کسری ازساعت سه برابر میشه وبعضی وقتها ۵۰برابرمیشه.وارزی که که شما میگید میره بالا ،پامپ،انفجار و…در عرض ۲۴ساعت محو میشه.بنظرم همه چیزش برای ما ایرانی ها شانسیه.آمریکایی ها واروپایی ها باز خبرهایی قبل از پامپ و دامپ به گوششون میخوره وکمی ازمابهتره وضعیتشون.

فقط باید یک ملیارد یا پانصدملیون داشته باشی بدیش ۵۰تا ۶۰ ارز مختلف.و۴۰ارز ارزون بخری و۲۰ارز رتبه زیر پنجاه بازار.بشینی صبرکنی .کافیه ایلان ماسکی ترامپی کسی یکبار یکی از اونها را تبلیغ کنه.اونوقت همون یکی کل پولتو بهت برمیگردونه و۵۹ارز دیگه تقریبآ برات میشه سود.یک ارز دو ارز ده ارز بدرد نمیخوره.