انتقال پای در اپلیکیشن

با سلام
بنده حدود 9200 پای توی اپلیکیشن دارم که بعد از انجام مراحل KYC و احراز هویت فقط ۳۹۲۲ تا پای به ولتم انتقال پیدا کرده! کسی هست بدونه چجوری میشه بقیه پای ها رو به ولت انتقال داد؟ یعنی چیکار باید بکنم؟
من بیش از ۴ سال پای رو دارم و ماین انجام میدم. تعدادی زیرمجموعه هم داشتم که وسط راه ادامه ندادند و الان حسابی پشیمون هستند!
به هر حال چهار سال صبر کردم و هنوزم صبر میکنم و به ماین کردن ادامه میدم تا به نتیجه برسم و هیچ عجله ای هم ندارم.

اون تعداد باقیمانده رو زیر مجموعه هات باید کی وای سی کنند تا سهم شما به ولتت انتقال پیدا کنه در فاز دوم واریزی ها،

سلام ارادت. باید زیر مجموعه ات احراز هویت کنند تا بقیه پای ها برات واریز شوند

سلام دوست عزیز قسمت unverifid یا همون پاداشها بعد از باز شدن شبکه واریز خواهد شد.
و هرکدام از زیرمجموعه و دایره امنیتی kyc بکنن سهمشون واریز میشه وگرنه هرکدوم که انجام ندن واریز نمیشه

به گروه تلگرامی ما بپیوندین اونجا راهنمایی میکنیم

باید زیرمجموعه ها ، سپر امنیتی و معرف شما کیوایسی بشن تا تمام پای ها رو براتون انتقال بدن

بخشیش به خاطر همون زیرمجموعه هایی هستش که بیخیال شدن و kyc نکردن بخش دیگه اش هم بخاطر اینکه اعضای سپر امنیتیت kyc نکردن و بخش دیگه اش بخاطر اینکه نفری که زیرمجموعه اش هستی kyc نکرده ، در کل زمانی که تمامی اعضای سپر امنیتی , زیرمجموعه ها و نفری که زیرمجموعه اش هستی همگی kyc کنند ، در اون صورت همش رو برات واریز میکنه

به ازای هر زیرمجموعه که kyc انجام میده یه مقدار ازاد میشه
بستگی به فعالیت اون زیرمجموعه داره

درود دوست محترم ، اون تعداد پای که هنوز به کیف پولت منتقل نشده برای شما محفوظ است ، زمانی به کیف پول شما انتقال پیدا میکنه که اعضای زیر مجموعه شما هم احراز هویت شوند در واقع وقتی که k y c شوند ، امیدوارم متوجه منظورم شده باشید . :heart: