کلاهبرداری صرافی‌های ایرانی (هشدار)

دوستان یه سوال ، تاحالا کسی ارز دیجیتالش رو نقد کرده؟ یا فقط تو کیف پولاتون میبینید سود داره و حال میکنید؟ من خودم یه مقدار کاردانو ، وی چین و ریپل ( متاسفانه) دارم ، اما تاحالا نقد نکردم یعنی اصلا به چشم سرمایه بهشون نگاه نکردم ، ولی برام سوال آیا صرافی ها ازمون میخرن یا نه؟

پس برا بازی اومدیم اینجا!!!؟

شما هر موقع خواستی بفروشی فقط کافیه به من یه زنگ بزنی

من خریدارم.مقدارشو همینجا بگو.اگر زیاد باشه هرکدوم رو ۵دلار ازت میخرم.البته اگه بیارزه.ارزایی که گفتی همچین جالب نیستن ولی من میخرم.یه راهنمایی هم بهت بکنم اینجا سیستم کاملا هرمی هست هواست باشه یهو دیدی اینایی که میگی ارزششو از دست میده.البته منم که میخوام ازت بخرم باید با چندتا واسته بفروشم.خلاصه من خریدارم ازت.مراقب کلاه بردارا باش.واقعا بایدم متاسف باشی که اینا گیرت اومده چون خیلی خطرناکو پر ریسکه👍هر یه نمونه ارز ازت ۵دلار میخرم البته گفتم اگر مقدارش بالا باشه و به ریسکش بیارزه!!!

شما که میگی این ارزا خوب نیست پس چرا میخری برو همون خوبا که مدنظرته بخر دیگه

اتفاقا ارزهاي خوبي گرفتي

یاد اون شخصیت کارتونی افتادم تو گالیور که هی میگفت من میدونستم نمیشه ، دادا همینجوری برا یادگاری بذارم بمونه که جذابیتش بیشتره ، هر هفته نگاه میکنیم کلی کیف میکنیم ازین بالا و پایین رفتنا

بابا دارم عذابش میدم یه کم روحیمون باز بشه تو ای قیمت دلار :grinning_face::rofl::joy: