رشد سویی

سلام به آقای سامان صادقی
دوست عزیز من چون نشرات شما رو بیشتر دیدم شما رو خطاب قرار میدم
لطفا کامنت هایی که باعث ضرر و زیان به دیگران میشه نزارید
شما وقتی میاید میگید این پروژه اسکمه شاید من باورم نشه اما چند نفر نظر شما رو میخونن و شک به دلشون میوفته و اگه بفروشن یکی از مقصرها شمایید

اگه هم دقت کنید تقریبا هیچ کس دوست نداره شما اینجا نظر بدید از روی دیس لایک ها متوجه باید شده باشید

لطفاً ازتون خواهش میکنم یا نظر ندید و بزارید مردم راحت باشن یا اگه نظر میدید جوری صحبت نکنید که مردم رو به اشتباه بندازید

من نمیدونم هدف شما از این کار چیه ولی واقعا این کارتون زشته

اگه شما میگید اسکمه پروژه ایرادی نداره بگید اما یک بار با دلیل بگید کافیه نه اینکه روزی یک بار تین پیام رو بزارید و تو دل چندید نفر رو خالی کنید

واقعیتش من سعی کردم با نهایت احترام این پیام و بنویسم اگه خوندیش لطفاً توجه کن :rose:

بعید میدونم شعورش برسه

دوست عزیز شما فک کنم اصلا صفحه بیت‌کوین تا حالا مراجعه نکردین!!!اگه نکردین حتما برین پیام‌های تقریبا ۳هفته قبل‌تر رو چک کنین ،خودتون سامان رو بهتر میشناسین،الان ۲,۳هفته هست که دیگه کم میاد اونجا،ولی برین تقریبا پیام‌هایی که بین ایشون و سایر دوستان رد‌وبدل میشد رو بخونی حساب کار دستت میاد.
برای سامان اصلا مهم نیست که شما ضرر می‌کنی یا سود می‌کنی.
اصلا براش مهم نیست که شاید طرف تا خرخره تو ضرر هست و حرفش باعث تحریک بشه و با ضرر سنگین خارج بشه.هیچکدوم از اینا براش مهم نیست.من الان مطمین مطمینم حداقل در همین صفحه چندنفر این بلا سرشون اومده با حرفهای سامان ترسیدن و فروختن درحالیکه با چند تا خرید پلکانی الان تو سود بودن ولی با ضرر فروختن
امثال سامان عقده شخصیتی و دیده شدن دارن و آمار نشون داده کسی که چنین عقده ای داشته باشه دست به هرکاری میزنه.شما برو پیام‌های این شخص رو فقط تو این چندروز رو بخون ببین چقدر تناقض در حرفاش هست.
دیروز می‌گفت به هیچ‌وجه سمت ارزهای سیاسی و ورزشی نرین،امروز صبح اومده میگه trempبهترین ارز سیاسی هست،ترند بازار میشه.
تا دیروز می‌گفت من دلسوز شما هستم و دوست دارم همتون به پول خودتون برسین ،تو این ۲روز همه فک کنم فهمیدن چقدر دلسوز بود.تا دیروز می‌گفت با دوستان فرانسویم صحبت کردم بهم گفتن این ارز اسکمه و دیگه هیچوقت این ارز رشد نمیکنه و برا همین پله‌ای هم نخرین ،تارگت داده بود تا ۲۰سنت
چند وقت پیش همینجا هی می‌گفت دیگه نهنگ‌های این دارن توکن ۴۷رو خرید میزنن به من دوستام از خارج از کشور پیام دادن و گفتن همه نهنگ‌های سمت اون میرن،الان ۹۰ درصد منفی خورده،الان اونو گردن نمیگیره.یه زمانی اومد گفت چندتا منبع خواندم و صرافیها اعلام کردن تا چندروز آینده قراره همه‌شون یکی یکی حذف کنن!!! پرسیدم باشه اسم منبع رو بگو هنوز یادش رفته اسم منبع رو بگه!!!و هزارتا حرف دیگه،برای سامان دروغ گفتن عین آب خوردن میمونه،شما حساب کن بیت‌کوین رو ۸۰هزار بود تو صفحه بیت‌کوین نوشت که شورت سنگین بستم و منتظره بیت‌کوین ۵۸هزاری هستم،بیت تا ۱۰۴یه کله اومد،بعد سامان نوشت به‌به چه سود تپلی رو لانگ کردم :joy::joy::joy:همه بهش گفتن بابا تو که پیامت هست که گفتی منتظر فلان قیمتم!!!هیچکس نتونست گردنش بزاره

دوست عزیز یعنی شما تا الان متوجه نشدی این سامان صادقی یه بچه 15، 16 ساله هست که همه رو سر کار گذاشته
عجب!!! :thinking: