تجربه سرمایه گذاری و درخواست راهنمایی

سلام خدمت دوستان در تکمیل فرمایش برادر عزیزمان بنده هم سعی کردم سرمایه اندک خودم رو در چند جا سرمایه گذاری کنم بخشی طلا،بخشی در خودرو،بخشی در عرضه های اولیه ایرانی،بخشی هم پشتوانه مالی نقد،بخش آخر هم حدود ۲۰ میلیون در ارزهای دیجیتال اون هم تقسیم کردم بین ارز های ریپل،اوندو،سویی،په په،بونک،سی،استارک نت،سی جی پی،فانتوم،کاردانو،استلار و ایکس را هرکدام میانگین ۲میلیون خرید کردم به صورت پله ای در قیمت های مختلف و دیدم رو با هدف خاص بلند مدت حداکثر پنج ساله بستم اگر به لطف خدا به هدفم تا قبل از پنج سال برسم خروج وگرنه بدون اینکه توجهی به وضعیت بازار کنم صبوری می کنم چون این مبلغ اصلا بهش نیاز ندارم که استرس داشته باشم .
دوستان به نظر شما کار خوبی کردم اگر نظری دارید راهنماییم کنید تشکر

موفق میشی بدرود

دوست عزیز شما باید سایکل شناسی بلد باشی امسال سال الت کوینهاست بعد امسال ۴ سال ریزش و خواب پول الکی دارن من تجربه ی ۵ ساله دارم تو کریپتو شما تا ۶ ماهه دیگه پولتو و سودتو پلکانی خارج کن برو سه سال دیگه بیا باز

تورو باید ببرن لوس آنجلس آتش سوزی رو مهار میکردی بابا تو مغز متفکری دست مریضا آفرین آفرین.

سلام داداش از نظر من و از روی تجربه میگم ۲۰میلیون پولی نیس که بخوای رو ده تا ارز بزاری نمایش ۳یا۴تا ارز اینایی که میگم بگیر دعام میکنی فقط اردیبهشت ماه خارج شو و برو سه سال دیگه بیا..ارزiotaایوتا _ارزondoاوندو_ارزآی۱۶ai

در مورد سبدت نظری ندارم فقط تاریخ خروجت را باید با دقت بیشتری انتخاب کنی ، صرفا اینکه سال های بیشتری بگذره تضمین نمیکنه سود بیشتری بگیری ممکنه پنج ساله دیگه نصف سبدی که انتخاب کردی در مارکت باشن در صورتی که یکی دو سال اینده بیشترین سود را همین ها به هولدرها داده باشند

با این مبالغ به جایی نمیرسی نهایتش صد ملیون سود کنی…اونم سال دبگه باهاش باید یه چرخ بخری…